IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu noi!, Fotografii cu membrele eLady.ro
angeldust
post Dec 26 2007, 12:04 PM
Post #301

Musafir

Albinutzza lu mama, felicitatiuni pentru marele moment, sa fie intr-un ceas bun si abia astept sa vad poze de la nunta. Vezi ca ti-am mutat pozele in albumul pe care il aveai deja, ca sa nu avem fiecare cate 5 albume imprastiate care incotro ca apoi nu mai stiu ce e pe acolo.

Lxn...zi-mi si mie cu ce aparat ai facut pozele domle? Ultima cel putin, aia cu bicicleta arata belea, are asa un efect de poza de studio, lumina cade intr-un unghi ciudat, misto. Si ochelarii de soare imi plac la nebunie hihi
Go to the top of the page

+Quote Post
lxn
post Dec 26 2007, 01:35 PM
Post #302

Musafir

Hihi, merci ingerasule (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Poza-i facuta de iubi meu cu aparatului lui, un Canon A... nu stiu exact cat, dar are numai 2 mp, noroc ca stie al meu sa faca poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cred ca ne-a ajutat mult lumina naturala, era un oarecare plafon de nori dar si soare, daca nu ma insel. Oricum, o sa pun poze azi, unele mai ok, numai sa le gasesc prin computer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

L.E.: gata, am pus si poze cu mine, necamuflata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 26 2007, 07:32 PM
Post #303

Musafir

lxn, ai un aer, asa, cosmopolit. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
lxn
post Dec 26 2007, 09:44 PM
Post #304

Musafir

Haha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O fi de bine, o fi de rau?
Am ales si eu poze cat de cat ok cu mine, am o tona insa pe dvd-uri si nu sap prin ele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
roxanica10
post Dec 27 2007, 01:03 AM
Post #305

Musafir

Lxn, gata, te-am vazut. Mi se pare ca blondul ala iti vine f bine. Si cu castaniul e ok, dar imi place mie mai mult blondu'.

Angelu', iti tin pumnii...poate n-a tras ala concluzii pripite din cauza unghiilor tale.
Cleo, ce simpatica e micuta ta. Are o figura asa de inocenta. In poza din avatar, parca are perisorul mai lung. Ai tuns-o? De tine pot spune ca arati f bine de la distanta (super silueta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), ca la chip nu prea pot sa vad clar (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

This post has been edited by roxanica10: Dec 27 2007, 01:03 AM

+Quote Post
lxn
post Dec 27 2007, 04:05 PM
Post #306

Musafir

Multumesc Roxi, insa am renuntat de anul trecut la blond din n motive: din cauza vopselei imi stric parul, si asa imi cade si s-a rarit, am probleme cu pielea capului... in plus, mai am imperfectiuni pe ten si le cam scoate in evidenta, si inca un plus, varfurile mele se degradeaza repede si la blond se vede imediat, fata de saten. M-am decis sa stau muuuulta vreme cu culoarea mea, nu vreau sa-mi mai agresez parul (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 27 2007, 05:02 PM
Post #307

Musafir

am mai pus si eu doua pocse, sa ma minunez cat de repede mi-a crescut parul intr-o luna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iar tre sa ma tund si sa ma vopsesc, dar dupa revel and shit

+Quote Post
roxanica10
post Dec 27 2007, 09:30 PM
Post #308

Musafir

Doamne, ce-ti mai creste parul. Eu astept de-mi vine rau sa-mi creasca...ca nu pot spune pana acum c-as fi tunsa bob. Nu am lungime la suvitele din fata.
Am pus si eu o poza cu actuala culoare. Am renuntat la suvite momentan.

+Quote Post
lxn
post Dec 28 2007, 12:35 AM
Post #309

Musafir

Tunsoarea din penultima poza te prinde mai bine decat cea actuala, sa nu te superi pe mine (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Cat despre culoare, imi plac ambele din ultimele doua poze (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Angel, cand te-ai tuns? Imi place foarte mult cum iti sta in rochita aia alb cu negru pe sub, esti ca o papusica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
angeldust
post Dec 28 2007, 12:36 AM
Post #310

Musafir

Rox, la fel eram si eu, asteptam o vecie sa imi creasca.. Dar luna asta nuj ce s-a intamplat mi-au crescut si parul si unghiile cu viteza luminii (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si n-am luat vitamine sau altceva (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) De aia ma minunez.
Imi place culoarea ta cea noua Rox, parca ar merge la ea si sa iti faci sprancenele cu un creion mai maro.

Mersi lxn , eram si eu pimpuita acolo pentru cursul festiv (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De tuns ultima oara m-am tuns in octombrie parca.

+Quote Post

96 Pages V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:33 AM