![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ti-a crescut ceva ceva, inseamna. Si eu m-am tuns de curand, insa nu fac schimbari majore de look pentru ca... nu am curaj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) L-am mai filat un pic si i-am dat o oarecare forma de "in scari". Sunt chiar multumita de cum arata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelu, pai astept sa-mi creasca ca nu prea-mi place cum imi vine tunsoarea asta (nu ma supar Lxn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si m-am cam saturat sa-l spal si sa-l coafez atat de des. Plus, ca imi sta decat o zi, ca a 2 a zi, dupa somn, alearga in toate partile, numai cum trebuie nu sta.
Culoarea cea noua vad ca place mai mult celor din jur, mie parca-mi placeau mai mult suvitele sau probabil ma obisnuisem cu ele. Cand ma uit pe poze de la inceputul anului, unde aveam parul lung si mai ondulat, evident, ca-mi pare rau ca m-am tuns. Dar asta e...trebuia regenerat. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
angel.....am trimis si eu request pe grup (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ti-am dat accept. Asteptam si noi poze cu tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) sunt cam offtopic, dar daca ati inceput discutia aici... vin cu o sugestie pt Rox. Ultima oara coafeza m-a tuns si m-a coafat ca pe tine - mult volum in varful capului si varfurile indreptate inspre interior. Cu fata mea patratoasa aratam ca un dovlecel. Era sezonul placintelor si traiam senzatia ca cineva imi va fura tartacuta sa mi-o puna in foietaj.
Acum, pana mai creste.. eu mizez pe aranjarea lui mai... sauvage. Pun cateva poze la frumusete. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
mercic mult! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) gata, am pus si eu cateva poze. mai vechi un pic. sunt la birou si nu am prea multe aici, o sa mai scotocesc prin computador p'acasa
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Muy sexy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
who,me? (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, ai dreptate, coafura e aiurea. Multumesc pentru sugestii. Eu acasa ma cofez mai acceptabil, dar tot vreau parul lung.
Te-am vazut si eu Altheea. Mi se pare ca esti f tanara si deja casatorita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
cateva poze adaugate (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:34 AM |
|