![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Vazut poze,placut poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce imi place cand pune toata lumea poze noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Fanny, ai dreptate, coafura e aiurea. Multumesc pentru sugestii. Eu acasa ma cofez mai acceptabil, dar tot vreau parul lung. Te-am vazut si eu Altheea. Mi se pare ca esti f tanara si deja casatorita (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? roxanica, thanks de compliment, (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Dau o bere! nu fac decat 31 de ani in februarie (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am mai adaugat cateva poze,din anul asta toate. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
dada, frumoasa Altheea. Place la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cu ocazia asta am reinnoit si eu "stocul".. enjoy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce dulce-i aia mica, Teo (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Altheea, cum zicea si Angel, muy sexy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cat despre Meg, veeeery nice! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
multumesc frumos fetele, sunteti tare dragute! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc!!!
Sunt tare mandra de ea si cu riscul de a parea deplasata,ma laud cu ea de cate ori am ocazia! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Teo,cred ac toti parintii se lauda cu copiii lor .
Eu ma laud si cu nepotii,d-apai daca as avea copii (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, toata stima! Chiar ma gandeam cand ti-am scris, ca poate nu-ti arati varsta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Foarte frumoase si restul pozelor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Altheea, 31? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Nu mi-a venit sa cred cand am citit, mult mai tanara arati!
Meg, tu esti o frumusete naturala! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
va multumesc mult dragelor! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
da, 31 in mai putin de 2 luni. intr-adevar nu prea ii arat, chiar mi s-a intamplat acum vreo 2 ani sa fiu intrebata daca sunt majora cand vroiam sa-mi iau tigari sau de taximetristi dimineata la ce liceu vreau sa merg (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:59 AM |
|