![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am bagat si eu 3 pocse de calitate indoielnica de pe la munte, sa imi vedeti caciula mea cea sexy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Faine poze!
Ce bine i-o fi fost lui Wal la plaja (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-am saturat de zapada |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oaaaaaaaaaauuu Meg ce faina poza cu pisica, ai o culoare la ochi tare frumoasa.
Ce fain Walpu ca te-ai dus la caldurica. Poke e destula vreme pt. copii dupa ce ii ai ti se schimba cu totul viata in bine in mare parte, dar nu mai ai timp de multe pe care le faceai inainte. Roxi faina culoarea la par. Eu vreau sa mai ninga sa mai mergem o data la ski pe zapada proaspata. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Multzu :">
ia sa mai dau o tura sa va vad.. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bagat poza. Be gentle! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Don't (IMG:style_emoticons/default/tease.gif) ! Asta e de-acuma.
Sa imi recomandati daca sa ma fac spre negru, ceva mai inchis. |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Jur ca meriti (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) !
Culoarea e cat se poate de frumoasa, iar parul are un luciu superb. Plus ca tunsoarea te face pustoaica si asta e de bine! Mie imi place la nebunie! Nu as schimba nimic! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Dragute pozele, Walpu, Meg, Angel, Altheea, Teo.
Walpu, mie nu mi se pare ca arati rau cu acea culoare. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma mai incurajezi un pic, merci (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Eu una cand am vazut ce-a iesit, sa mor nu alta. Parca s-a mai inchis culoarea up pic, ceea ce e normal pentru henna. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Ma mai incurajezi un pic, merci (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Eu una cand am vazut ce-a iesit, sa mor nu alta. Parca s-a mai inchis culoarea up pic, ceea ce e normal pentru henna. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) Sunt sincera. Chiar nu mi se pare ca arata rau. A fost socul pentru tine prea mare, probabil, pentru ca nu te asteptai la asta. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, walpu, mai, zi si tu daca asta-i morcoviu. Si-ti straluceste parul de mi-a luat ochii, ptiu, sa nu fie de deochi. Arati la fel de bine ca de obicei, nu ti-a luat henna absolut nimic din frumusete. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu zic sa nu schimbi nimic.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:59 AM |
|