![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Iti sta bine cu culoarea dar mai fain te prinde freza cu parul ondulat. Nu-mi place cum iti sta cu rujul cel rosu. Don't be (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) to me.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Esti o zaluda, ti-am zis sa nu pui pocse pe grup ca o sa zica lumea ca esti dusa cu pluta (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tu esti sigura ca te-ai tuns singura asa? Poi vin sa ma tunzi si pe mine bre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Asteptam poza si cu antenutza care a primit accept da nu ne-a onorat inca cu nici o pocsa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu, iti sta bine si cu culoarea si cu parul mai scurt. Traiasca bobul!!!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
da, walpu, tare frumos iti mai sta cu parul ondulat asa.
si rujul mi se pare si mie putin prea ;rosh;. da' muza mea tot angelika ramane (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Super parul tau ondulat, walpu (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Si eu vreau sa ma tund singura, dar numai din varfuri.
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Faine onduleuri, votez buclele in locul parului drept, Walpu. Ala, si noua ta frezutza imi place, eu sunt fan bucle oricum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu n-am poze noi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Hm, eu sunt canuta om sucit. Imi place la Walpu si rujul rosu, si parul drept mai mult decat cel buclat.
Ala arata divin, zici ca e diva de la Hollywood (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . This post has been edited by claudia_electra: Jan 9 2008, 09:21 PM |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eh, sunteti voi dragute! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Buclele imi fac tare bine la moral, asa ca zilnic incerc sa le "iau" cu mine. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
ala....chiar ca arati ca o diva (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
walpu.....cred ca orice tunsoare si orice culoare ti-ar sta la fel de bine! si imi place rujul rosu! sunteti mumoase foc! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Bucle misto!!!
Ala esti foarte frumoasa (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Am pus si eu cateva poze noi. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:14 PM |
|