![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Althea, Teo, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
Toate fetele de pe forum sunt frumoase! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Di,asa arata parul tau intr-o bad day?
Pai vreau si eu sa steie asa cand sta rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu nu am putut sa ma uit la par! Mi-au alunecat ochii pe altceva. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Poze frumoase,fete frumoase (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sunteti superbe!Zici ca a tunat si v-a adunat!!! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (eu nu stiu cum naiba am cazut intre voi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da tu ce-ai mandro de nu poti sa fii intre noi?? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Eu nu sunt DELOC fotogenica (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Nu ies deloc in poze asa cum trebuie.Deaia nici nu le prea arat.Acum am fost obligata de situatie.Dar am cautat mult sa gasesc in arhiva personala ceva cat de cat acceptabil. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
nici eu nu sunt fotogenica, abia gasesc poze care sa mise para si mie ok. daca vreau o poaza ok tb sa fac vreo 10!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Buna Angel, am citit ca dai acceptul la membrii mai vechi, dar taaare as vrea sa vad si eu pozele, promit sa pun si eu cateva.
adresa mea de e-mail incepe tot ca ID-ul. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Angel...pls de ce nu pot sa intru in grup?
Numele meu din yahoo este f..... intodeauna am probleme cu join in grup!!!!Poate e pe undeva o greseala! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fleur, odata ce ai dat join si ai fost accepat pe grup, n-are trebui sa ai probleme. Trebuie sa intri pe grup prin Sign in unde-ti scrii datele ca si cum ai intra pe mail.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:20 PM |
|