![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Fleur, odata ce ai dat join si ai fost accepat pe grup, n-are trebui sa ai probleme. Trebuie sa intri pe grup prin Sign in unde-ti scrii datele ca si cum ai intra pe mail. mai am un username...fleurdelis...xy si cred ca eu cu asta m-am inscris in grup, dar acum am incercat si asta si nimic! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
te-ai inscris cu fleurdelis..., scumpa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Alzhaimer....asta pt ca mi-am facut j-de mii de nume...pe yahoo...la fiecare ocazie altu.
Tre sa-mi ac ordine!!! Multumesc Fanny...acu incerc si cu asta!!! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Vazut pozele! superbe! TOATE
Am adaugat si eu cateva. Un weekend super!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
wow. ce pufulet ai, A!
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) sa stii ca am remarcat si silueta! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Fleurdelis, o sa-ti sterg id-urile postate aici, ca sa nu te trezesti abordata de necunoscuti. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
daaaa, e mortal pufuletul:) si e cumintel, sparge cani si roade cabluri LOL in rest e ok
imi place ca nu latra prea mult asa cum fac astia micii, latra doar cand vrea ceva si stie ca n-are voie, frustrare:)) mde, a luat aerul familiei. Merci pentru silueta, dar am un offf...am riduri cat cuprinde la cei 36 de ani...greutatile au lasat urme, trebe sa iau ceva masuri:) si voi sunteti toate frumoase foc, si-mi place ca sunteti diferite, se vede ca sunteti pline de personalitate:) pupici |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma bucur ca s-au lamurit problemele fleur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
AAA, sa stii ca si eu sunt cam din acelasi aluat ca tine..genul care nu se ingrasa, dar se rideaza repede (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce sa facem, asta avem cu asta defilam, nu le putem avea pe toate amu ce sa facem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Da, Angel asa e, ma gandeam si eu oare care-i mai buna din cele doua...ori riduri ori silueta...dar oricum nu pot schimba ce sunt, asa ca bine ai zis (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai exista si cure de slabire si botox,unde-i problema? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pai bine Kalua, tu chiar vrei sa spun tot?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
faza e ca eu nu prea ma dau cu creme...si nici nu stiu cu de care... Ce e botox? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:05 AM |
|