![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Botox-ul este o solutie care se injecteaza in riduri pentru a le diminua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh terminati cu prostiile...hai ca nu e chiar asa grava situatia sa recurgi la botox, poate peste vreo inca 10 ani asa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Dar creme ar fi indicat sa folosesti, slava domnului sunt destule ok, chiar daca nu iti dispar ridurile de la ele macar le impiedica sa se agraveze.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
da, chiar asa, chiar la botox nu o sa apelez, trebe sa-mi intre in reflex faza cu cremele...ca mereu seara sunt prea franta sau lenoasa sa mai fac ceva de genul asta.
merci de explicatii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) angelika..
fete frumoase pe site.. numai ca am o rugaminte: scrieti si voi cine si cum s-a intalnit.. gen: stanga: x,y,z,k. |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Frumoase, ideed (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Poate ne-om strange si noi candva la un paharel, intr-un bar adevarat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Am incercat si eu sa intru pe yahoogroup, nu stiu daca am facut bine ce am facut acolo, imi dai si mie acceptul angel? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Megule...your wish is granted. Yours too scumpic (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Poate ne vedem si noi, cele din Bucuresti, pe undeva... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dupa ce-mi trece si mie piciorul, daaaaa?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Multumesc Angel!
V-am vazut, foarte frumoase, am pus si eu citeva poze acolo, o sa mai pun, tocmai am facut azi citeva. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Vazut poze, faine!
Scumpic, te cheama asa cum scrie sub poze? ca in cazul asta purtam acelasi nume (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) off topic: am vazut si fisierele puse de Angel si Walpu, sunt super, unele dintre carti le citisem, altele urmeaza:) sunt curioasa in special de cea cu lasatul de fumat, ca tare vreau sa ma las si nu poci... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:22 AM |
|