![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Da, asa ma cheama, super, rar intilnesc persoane cu numele asta.
Eu acuma ma chinui sa mai pun poze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Pai da, stiu cum e, d-aia am si spus (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
succes la pus poze, astept sa le vad, am vazut unele, sunt faine! |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Vazut poze! Super!
O intrebare (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Cine a participat la intalnirea minunata? Si eu vreu o intalneala de'asta (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scrie sub prima poza cine a participat (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Pentru intalniri in TM puteti sa propuneti oricand, oricine, noi oricum ne tot intalnim odata la cateva luni. Pentru restul zonelor ..nu ma poci baga. Daca stateam in Buc fiti sigure ca nu scapati niciuna "neintalnite" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
asa rau imi pare ca sunt departe (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Daca stateam in Bucuresti si va intalneati in Timisoara, si tot veneam la intalnire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Angel, scuza-ma, eu nu vad nimic sub nici o poza.
"didilica '05" si "intalnirea de la Timisoara" . Atat! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Trebuie sa ma uit in alta parte? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand dai click pe prima poza, ar trebui sa iti apara la descriere asa:
P1010107 de la stanga la dreapta : idd, angeldust, walpu, ariana, didilica By: didilica2005 Nu inteleg de ce nu vezi (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mai e si altcineva care nu vede? |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
probabil nu intra in album....ca daca intri la New Photos si dai click pe poza respectiva,intr-adevar nu scrie
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am scris acum la numele pozei...ar trebui sa se vada. Dar ar trebui sa se vada si descrierea, habar n-am de ce nu se vede (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se vede. S-a vazut si ieri.
|
|
|
![]() ![]() |