![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
cred ca nu da pe prima poza, ci pe a doua a3a etc. numai la prima ai scris (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apai nu o sa apuce anjelu acuma sa puna descrieri la toate pozele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Am intrat in album si acum am vazut. Multumesc!
Sunteti foarte frumoase (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am pus si eu cateva poze una cu fetita mea si restul cu zapada de sapt trecuta. Acum s-a incalzit si se incalzeste in continuare (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .
This post has been edited by misssn7: Feb 22 2008, 04:45 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Fetita ta schiaza? (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Mie mi- e o frica de nu ma pot nici macar uita la schiuri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si ma bucur de incalzire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da skiaza fetita mea, noi suntem tare fani ski, al meu sot a facut ski de performanta pana in clasa a 8-a si am invatat-o amandoi. N-am fortat-o am lasat-o sa se dea cat a vrut si acum a inceput sa se dea singura. Greu a fost pana am invatat-o sa faca cristiane, acum s-au mai simplificat lucrurile.
Philia daca o iei usor si te invata cineva care se pricepe dupa ce inveti merita tot efortul. E o senzatie de freedoom ce n-am mai simtit-o la alt sport. This post has been edited by misssn7: Feb 22 2008, 05:21 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Toata stima (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Miss, am vazut poza in care zici ca-i fetita ta pe schiuri (apropo, e un copil f reusit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), dar nu zaresc schiurile deloc.
Ai dreptate cand zici de senzatia aia de libertate. E unica. Philia, eu am invatat anul trecut si eram si mai greuta pe atunci. Daca ai un om cu rabdare langa tine, totul e posibil. |
|
|
![]()
|
|
Multumesc Roxanica , dar are momente cand imi intinde nervii la maxim si atunci cateodata nus ce sa mai fac.
Uite ca am pus si cu ski-urile , am pus si un filmulet nus daca se vede, peste cateva zile le sterg. Filmulet-ul nu-l suporta asa ca l-am sters. This post has been edited by misssn7: Feb 22 2008, 08:15 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
M-a mancat sa arunc un ochi pe grup si ce mi-au vazut ochii!?...
1. Adica un Phillipe mic mic... si dulce foc de care m-am indragostit iremediabil! Dragonul tau, Fluturel, e infiorator de dragalas. 2. Adica doua fete super-petrecarete. Aaa si Pesca aratati de milioane! Frumoasa petrecere ati incins acolo. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:40 AM |
|