![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
azi o sa fac tot posibilul sa pun sieu poze cu mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si cu baiETU (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Da...mersi Altheea... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Tocmai imi copiasem indicatiile (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Acum mai trebuie sa o "prind" pe Angel on line |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
daca dai click pe link-ul postat de ea o sa vezi in coltul din dreapta sus 'join this group". Intri acolo si mai departe urmezi pasii. Tu poti acolo sa ceri acceptul si sa scrii si aici, o sa vada ea cand intra.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Simt ca am la cine apela daca nu ma descurc... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pus poze!
mergeti de priviti!! sunt si poze cu ochelarii |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
vaaaai ce de poze!! frumoase toate!!
Kalua, faina tare aia cu cele 3 gratii! si-mi place cum iti rad ochii in pestera (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) M-a topit finutzul tau dr. Wise! Albinutza, arati tare bine si cu ubu si cu achizitiile cele noi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar am vrut sa-ti spun ca se vede ca ti-a priit concediul, ca se simte ca esti mai relaxata! Iti sta bine cu ochelari (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am vazut si eu pozele toate frumoase.
Teo iti sta chiar bine cu ochleari si ochelarii imi plac tare. Dr. Wise ai un finut tare dulcel si mancacios din cat se vede in poza. Albinuta, relax scria pe tine si cred ca ti-a prins bine dupa atata stress. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
![]()
|
|
multumesc si io (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
sa stiti ca mi-a priit! ca iar a inceput nebuneala aici!! |
|
|
![]()
|
|
Angel...daca am facut cam ce trebuia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , atunci astept un accept daca e voie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Dupa ce primesc acceptul pun poze sau acum? Ca inca nu sunt chiar lamurita. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 03:26 PM |
|