IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu noi!, Fotografii cu membrele eLady.ro
Altheea
post Mar 27 2008, 06:22 PM
Post #421

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

QUOTE(arinela @ Mar 27 2008, 06:08 PM) *
Angel...daca am facut cam ce trebuia (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , atunci astept un accept daca e voie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Dupa ce primesc acceptul pun poze sau acum? Ca inca nu sunt chiar lamurita. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

(IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Arinela, dupa ce ti se da acceptul atunci o sa poti pune poze pe grup. Cred ca vei fi notificata prin mail cand poti intra in grupul eladyz. Sau...cand te loghezi pe grup verifica daca la my groups iti apare Eladyz inseamna ca ti s-a dat acceptul deja. Nu te speria, o sa te descurci (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
arinela
post Mar 27 2008, 06:43 PM
Post #422

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Altheea... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) mersi mult ptr "suport".

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am primit notificarea pe mail...am dat click pe activare, am trecut si de codul acela ptr verificare... acum? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)

+Quote Post
Altheea
post Mar 27 2008, 07:38 PM
Post #423

Incurabil

QUOTE(arinela @ Mar 27 2008, 06:43 PM) *
Altheea... (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) mersi mult ptr "suport".

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) am primit notificarea pe mail...am dat click pe activare, am trecut si de codul acela ptr verificare... acum? (IMG:style_emoticons/default/doh.gif)

Acum intri in yahoo groups click aici!, te loghezi cu adresa tau de mail si parola (aceeasi adresa de pe care ai facut cererea sa te alaturi grupului) si in mod normal ar trebui sa intri. In stanga o sa vezi ca scrie my groups si acolo trebuie sa iti apara Eladyz si intri in acest grup.

+Quote Post
angeldust
post Mar 27 2008, 08:08 PM
Post #424

Musafir

De ce ai facut cererea de pe 2 mailuri diferite? Eu acu de pe ce mail te las sa intri?
Si va rog frumos, e a nu stiu cata oara cand spun asta : cititi primul entry in care am spus cum se procedeaza si respectati instructiunile INTOCMAI! Altfel nu dau nici un accept la nici un grup, ca mi s-a acrit si mie sa tot scriu mailuri inapoi, sa intreb "Da tu cine esti? Da de unde sa visez eu ce nick ai pe elady?" etc etc
Mersi de intelegere.

+Quote Post
arinela
post Mar 27 2008, 08:22 PM
Post #425

Dependent

Angel... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) adresa de mail pe care o folosesc uzual e pe gmail si eu am inteles ca trebuie sa fie pe yahoo, in concluzie am facut una pe yahoo si am trecut si o a doua adresa de mail cea pe care o folosesc mai des.
Si am citit prima pagina...dar uneori sunt mai grea de cap. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Scuze daca am reusit sa te supar (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) si un (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) ca sa iti treaca. Eu am (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post
Altheea
post Mar 28 2008, 10:50 PM
Post #426

Incurabil

Ai reusit arinela (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Esti foarte draguta! Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si frumoasa ca mami! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce imi place ca au mai bagat fetele poze noi! Mi-au placut toate toate!

+Quote Post
arinela
post Mar 28 2008, 11:02 PM
Post #427

Dependent

Altheea...multumesc, dar nu e fetita mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . E fetita unei prietene de-a mea si e o scumpete de copil.
Am vazut si eu pozele ... Imi place atat de mult cand in urma unor discutii (virtuale) imi fac o anumita parere despre cum ar putea arata o persoana, iar in momentul in care o vad, se apropie tare mult de ceea ce am presupus.
Tu esti una dintre ele, o adevarata (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) .

+Quote Post
roxanica10
post Mar 28 2008, 11:03 PM
Post #428

Musafir

Pesca, ce surioara exotica ai?! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bun venit Arinela.

+Quote Post
Altheea
post Mar 28 2008, 11:13 PM
Post #429

Incurabil

QUOTE(arinela @ Mar 28 2008, 11:02 PM) *
Altheea...multumesc, dar nu e fetita mea (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . E fetita unei prietene de-a mea si e o scumpete de copil.
Am vazut si eu pozele ... Imi place atat de mult cand in urma unor discutii (virtuale) imi fac o anumita parere despre cum ar putea arata o persoana, iar in momentul in care o vad, se apropie tare mult de ceea ce am presupus.
Tu esti una dintre ele, o adevarata (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) .

Multumesc frumos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sa vedem cat o sa mai tin eu asa, in curand o sa pun poze cu mine expandata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
arinela
post Mar 28 2008, 11:16 PM
Post #430

Dependent

Roxanica10, tocmai ma uitam la pozele tale. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Ai o culoare la par...dureree, iar rochia aceea vernil, m-a zapacit...
Iar intre tine si sotul tau, se vede o "potriveala" .. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post

96 Pages V  « < 41 42 43 44 45 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:17 PM