![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Angel, nu sunt din TM, iar tu nu esti prima persoana care imi spune ca ii par tare cunoscuta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si cu siguranta ca nu esti nici ultima. Spun asta pentru ca mi se pare atat de mica probabilitatea ca noi sa ne fi intalnit intamplator in TM... am fost de cateva ori, am un finut acolo.
Incep sa ma intreb, chiar asa figura comuna am? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Dar oricum ar fi, asa sunt eu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pesca,ce bine arati!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Bebe e incantator! Ma apuca melancolia (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
teo, m-ai confuzat. ce bebe? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ca ai mei au cam trecut de varsta asta. sau te refereai la altcineva? oricum, mersi de compliment. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
roxy, mersi si tie, pentru sora-mea. chiar e frumoasa, si in poza nu se vad asa bine ochii! eu ma bucur ca asta mic al meu are ochii ei. chinte, asa e parul tau, natural? ca asa statea al meu cand era lung. acum am o tentativa sa-l las lung, sa vad ce iese, ca nu mai am rabdare (e in perioada de crestere, in care nu sta nicicum), nu l-am mai avut lung de 12 ani, nici nu mai stiu cum sta. This post has been edited by pescarush: Mar 31 2008, 01:13 PM |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu te-am confundat. Sub poza scria numele tau si erai cu sotu undeva cu iarba verde. Tu ai o bluza rosie...
Bebe e in alte poze, cu lxn This post has been edited by teocris7: Mar 31 2008, 01:15 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
a, ok, teo. acum am priceput. asa e, eu eram in fata unei suri! ce romantic (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
mersi de compliment. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
pecarush, e natural din pacate, mi-a mancat zilele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
mie-mi spui, chinte? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) same here!
This post has been edited by pescarush: Mar 31 2008, 01:43 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
afobia si girl on the moon, aveti si voi acceptul, sper ca voi l-ati cerut da? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca mailurile mi se pareau putin dubioase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 115 Joined: 4-January 08 Member No.: 2,938 ![]() |
afobia si girl on the moon, aveti si voi acceptul, sper ca voi l-ati cerut da? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca mailurile mi se pareau putin dubioase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Angeldust, Email dubios...nickname si mai dubios (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , dar eu am cerut acceptul si sunt total inofensiva (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Mersi frumos (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Lxn, iti sade bine cu bebe-ul in brate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) e nepotelul?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd August 2025 - 05:06 AM |
|