![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, 3A (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Da, este nepotelul meu... Peste cativa ani, daca vrea Doamne-Doamne, pun poze cu mine mamica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sunt impresionata de cuplul Clau + sot.
Sunteti foarte frumosi impreuna. Va urez din inima casa de piatra! |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da..si eu sunt impresionata. Ff potriviti impreuna, o pereche frumoasa. Casa de piatra Clau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Clara, ce-mi place costumul tau de baie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, frumoasa pereche clau si Mr. electricu'. Casa de piatra si sa va dea Dumnezeu numai bine si frumos!
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Musai a fost sa dau si eu o raita pe la poze! Clau, casa de piatra si multa fericire! Sunteti o pereche frumoasa. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Medeea si Teo, fetitele voastre sunt niste scumpe! Savurati varsta asta cat puteti, nu se mai intoarce perioada asta! Lxn, nepotelul tau mi-a amintit de fiu-meu, si el "era" Vladut. Si acum il mai strig asa cateodata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Clau, casa de piatra!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai, m-ati dat pe spate! Sa stiti ca avem monopol pe netu` romanesc la cele mai frumoase si destepte fete! Hai, sa traiti!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Absolut de acord! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Foarte frumusele fete avem pe grup.
Afobia arata ca o papusica. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
rozy e finutza , angeldust e sexoasa rau , pink lemonade are ceva provocator in ochi , sa nu mai spun de ochii lui lxn , perfecti (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) fanny , esti o dulce , abia astept sa ma intalnesc cu voi sunteti niste dragutzele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nu mai tin minte in ce albume m am mai uitat , oricum , fiecare aveti un farmec si toate pareti f f ffffffffff d treaba si scumpe :x va pup
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Maaai, ce gropitze ai, Afobia (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Lxn, sa dea Dumnezeu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Kalua, ma confuzasi de tot...ba blonda, ba bruneta, ba par scurt, ba par lung (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tu esti? sau m-am inselat eu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 08:21 PM |
|