![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Afobia esti frumoasa ca o papusica chica
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) berbecutza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) o sa o iau razna , multumesc (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ptiuuu, bata-te norocu', Afobia, da' exotica si frumoasa mai esti!
Di, sa stii ca ai dreptate, numai fete frumoase pe aici, iti dai seama daca ne-am intalni toate cele care suntem mereu pe forum, ce nebunie ar iesi? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Am face valuri... de fapt, tsunami, ce sa mai (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... mai, frumoase ca frumoase, dar cind o sa deschidem gurile o sa speriem VESTU` !
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) no further comment!!
Auziti, dar mai bine o petrecere e-lady, macar sa iasa cu un dans! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A are ce are cu dansul! Dar eu nu ma supar, ma alatur rapid.
Maat (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Deci... sa ma duc sa mai trag o ochiala la poze, ca eu n-o vazui pe Afobia. Revin cu impresii. edit: WOOOW - Cam atat mai pot spune. Maat, incep sa-ti dau dreptate, cu cat vad mai multe fete de-ale noastre, si le mai si citesc postarile de bun-simt. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 4 2008, 12:22 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Acum am descoperit si eu ca s-a scris pe aici...chiar nu cred ca meritam atatea complimente, probabil doar iubirea (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) ne face sa aratam bine impreuna. Multumesc mult, fetelor, pentru urari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) !
Eu daca as fi barbat as fi lesinat dupa Zetta, ma lasa speechless frumusetea ei. Iar Afobia e ataaaat de deosebita! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Am ramas cu ochii lipiti de pozele afobiei, frumoasa foc!!!
Clau, foarte frumoasa si tu si rochita, casa de piatra! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) multumesc, altheutza!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Waw... "electrizante fotografii", Afobia. ... (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Esti tanara, frumoasa, ce mai... o (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:07 PM |
|