IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu noi!, Fotografii cu membrele eLady.ro
afobia
post Apr 4 2008, 11:16 AM
Post #471

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

lol , fetelor !! multumesc frumos , 3A , lxn , claudia_electra , altheea , arinela (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) deci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sunt doar fotogenica , am si eu complexele mele , multumesc frumos , m-ati facut sa zambesc de la prima ora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 4 2008, 11:22 AM
Post #472

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Afobia chiar esti tare frumoasa. Alunita de pe nas si gropitele din obraji iti sporesc si mai tare farmecul, so cred ca nu-i cazul sa ai nici un complex.
Claudia tare frumoase pozele de la cununie, zici ca esti in al 9-lea cer si cred ca si erai. Sa fiti fericiti impreuna.

+Quote Post
afobia
post Apr 4 2008, 11:28 AM
Post #473

Incurabil

misssn7 , sa ti traiasca bebelushu :* tare scump e!

+Quote Post
albinuza
post Apr 4 2008, 11:29 AM
Post #474

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Clau!! sa va fie de bine!!! sunteti frumusei foc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Afobia fata... pai zi cam ce complexe ai la fetisoara dulce pe care o ai! ador culoarea pielii tale.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
afobia
post Apr 4 2008, 11:31 AM
Post #475

Incurabil

m am uitat si eu acum la claudia_electra , doamne ce bine arata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

mi-ar placea sa fiu ALBA , sa am ochi albastri si par blond (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa am vrut mereu da n - a fost sa fie (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 4 2008, 11:35 AM
Post #476

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

daaa, mereu vrem pe dos fata de ce avem! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 4 2008, 03:36 PM
Post #477

V.I.P.

Bebelusa are 5 ani acum, o sa pun niste poze sa caut si e blonda cu ochii albastrii si eu sunt bruneta cu ochii caprui.M-am intrebat azi un nene la benzinarie daca e a mea, m-a busit rasul zice pai dumneavoastra bruneta si ea cu ochii albastrii si blonda. O sa le las cateva zile apoi le sterg.
Lasa Afobia ca esti tare frumusica asa ca don't complain ai un aer exotic. De ex eu am pielea deschisa la culoare si mi-ar fii placut sa am pielea mai inchisa la culoare, cand ma intorceam de la mare tot timpul eram superincantata de culoarea pielii.
Asa-i cateodata vrem altceva decat avem, dar la un mom. dat ne impacam cu noi insine.

This post has been edited by misssn7: Apr 4 2008, 03:41 PM

+Quote Post
afobia
post Apr 4 2008, 05:54 PM
Post #478

Incurabil

blonda cu ochii albastri??? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ce frumos!! abia astpt poze ! nu prea se vede in poza aceea . ca e una singura si de la departare din cate mi aduc aminte (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

eu am o fixatie si mai exact eu nu as vrea niciodata sa fac copii , dar cand ma uit la poze gen fetita ta care e dulce foc sau mai vad pe strada niste bebe scumpi foc , ma ia un sentiment .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 4 2008, 06:31 PM
Post #479

V.I.P.

Wait, tu crezi ca eu la varsta ta ma gandeam sa fac copii, obiectivul major la varsta aceea era sa ma distrez maxim posibil si in mare parte am reusit. So e vreme destula asa ca nu se stie cum se schimba lucrurile. Tre sa caut pe un dvd si pun, cand era mica avea ochii de culoarea prunei da' acum i s-au mai deschis.

+Quote Post
3A
post Apr 5 2008, 01:53 AM
Post #480

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Le-ai sters deja missn? sau n-ai apucat sa le pui? ca eu nu vazui nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Chiar asa, fiecare vrea cam ce nu are, mie mi-ar fi placut un par nitel mai ondulat, si la vad pe fetele astea ca-s satule...de fapt cred ca ajunge sa te enerveze ceva ce nu prea poti schimba...

Clau, casa de piatra si de la mine, ca am uitat sa zic, imi cer scuze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Se vede ca sunteti fericiti si ca va iubiti, aveti acelasi zambet!

Walpu,. mie imi place cum iti sta parul in poza cu rocochia alba cu bretele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Aaa, si in sfarsit am vazut si eu ochii lui lxn, ca se vad bine in ultimele poze, sunt superbi, calzi ca si zambetul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post

96 Pages V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26th June 2025 - 03:20 PM