![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
lol , fetelor !! multumesc frumos , 3A , lxn , claudia_electra , altheea , arinela (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) deci (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sunt doar fotogenica , am si eu complexele mele , multumesc frumos , m-ati facut sa zambesc de la prima ora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Afobia chiar esti tare frumoasa. Alunita de pe nas si gropitele din obraji iti sporesc si mai tare farmecul, so cred ca nu-i cazul sa ai nici un complex.
Claudia tare frumoase pozele de la cununie, zici ca esti in al 9-lea cer si cred ca si erai. Sa fiti fericiti impreuna. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
misssn7 , sa ti traiasca bebelushu :* tare scump e!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Clau!! sa va fie de bine!!! sunteti frumusei foc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Afobia fata... pai zi cam ce complexe ai la fetisoara dulce pe care o ai! ador culoarea pielii tale.. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
m am uitat si eu acum la claudia_electra , doamne ce bine arata (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
mi-ar placea sa fiu ALBA , sa am ochi albastri si par blond (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa am vrut mereu da n - a fost sa fie (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
daaa, mereu vrem pe dos fata de ce avem! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bebelusa are 5 ani acum, o sa pun niste poze sa caut si e blonda cu ochii albastrii si eu sunt bruneta cu ochii caprui.M-am intrebat azi un nene la benzinarie daca e a mea, m-a busit rasul zice pai dumneavoastra bruneta si ea cu ochii albastrii si blonda. O sa le las cateva zile apoi le sterg.
Lasa Afobia ca esti tare frumusica asa ca don't complain ai un aer exotic. De ex eu am pielea deschisa la culoare si mi-ar fii placut sa am pielea mai inchisa la culoare, cand ma intorceam de la mare tot timpul eram superincantata de culoarea pielii. Asa-i cateodata vrem altceva decat avem, dar la un mom. dat ne impacam cu noi insine. This post has been edited by misssn7: Apr 4 2008, 03:41 PM |
|
|
![]()
|
|
blonda cu ochii albastri??? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ce frumos!! abia astpt poze ! nu prea se vede in poza aceea . ca e una singura si de la departare din cate mi aduc aminte (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
eu am o fixatie si mai exact eu nu as vrea niciodata sa fac copii , dar cand ma uit la poze gen fetita ta care e dulce foc sau mai vad pe strada niste bebe scumpi foc , ma ia un sentiment .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Wait, tu crezi ca eu la varsta ta ma gandeam sa fac copii, obiectivul major la varsta aceea era sa ma distrez maxim posibil si in mare parte am reusit. So e vreme destula asa ca nu se stie cum se schimba lucrurile. Tre sa caut pe un dvd si pun, cand era mica avea ochii de culoarea prunei da' acum i s-au mai deschis.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Le-ai sters deja missn? sau n-ai apucat sa le pui? ca eu nu vazui nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Chiar asa, fiecare vrea cam ce nu are, mie mi-ar fi placut un par nitel mai ondulat, si la vad pe fetele astea ca-s satule...de fapt cred ca ajunge sa te enerveze ceva ce nu prea poti schimba... Clau, casa de piatra si de la mine, ca am uitat sa zic, imi cer scuze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Se vede ca sunteti fericiti si ca va iubiti, aveti acelasi zambet! Walpu,. mie imi place cum iti sta parul in poza cu rocochia alba cu bretele (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Aaa, si in sfarsit am vazut si eu ochii lui lxn, ca se vad bine in ultimele poze, sunt superbi, calzi ca si zambetul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 03:20 PM |
|