![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Vazut pozele cu Cyl!
Foarte draguta si se observa o modificare a siluetei (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Nu le-am pus inca 3A ca n-apucai o sa le pun zilele astea.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
misssn7 , sa ne anunti! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca sa nu le stergi deja si noi sa nu le fi vazut ;P
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Am pus cateva o sa mai pun da ma bate fiica-mea la cap ca vrea sa vada nus ce pe calc.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
doaaaaamne , ce scumpa e !!!!!! cum sta in caditza si ce motzata e dulcica !! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa-ti traiasca fetita , ca e frumushica si inca se va mai face ! piercing eyes ! :x :x :x saracutza , se uita cu o privire de speriata la camera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Am vazut si eu pozele, Cyl, ai slabit nu gluma! esti ca o papusica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Hei, sa-ti traiasca zvarluga, Missn! Are niste ochi mari asa de faini, parca e mirata, si vrea sa vada cat mai multe! in ultima poza se vede clar contrastul dintre voi, chiar ca-l inteleg pe omul de a intrebat daca e fata ta. Dar la trasaturi seamana cu tine, doar parul contrasteaza. Poate o sa i se inchida cu vremea, ca asa eram si eu. |
|
|
![]()
|
|
E posibil sa ii se inchida ca al meu sot a fost blons deschis cand era copil si acum e saten inchis.
Multam. Mai pun ceva poze poate mai tarziu sau maine. Ultima e de anul trecut. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
exagerezi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
fetita medeei e o scumpa si jumatate. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
Pescarush, ai dreptate! Este tare frumoasa aceasta perioada si sunt convinsa ca asa o sa fie fiecare clipa alaturi de ei (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Meg te imbratisez cu drag pe aceasta cale (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) merci de apreciere (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
cand vad pozele cu bebeii vostri ma apuca si pe mine instinctele materne :| sa va traiasca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:51 AM |
|