![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pot sa intreb si eu cine-i Cyl? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Am vazut pozele acum si ai slabit enorm, felicitari, arati perfect! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Am pus pe grup o poza cu mine de cand eram mica, poza la care tin foarte mult... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Cyl este una din fetele monti.
Si a incurcat grupurile cand a pus pozele aci;) |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci de lamuriri, Philia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
LXN, vaiii, ce draguta esti in poza aia petite! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Angel, imi place f mult noua frizura! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
N-ai bre pentru ce! Eu am prins discutia la fetele monti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Anjel, super tare frate, (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) freza ta! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ieri m-am intalnit cu gasca mea de prietene ca nu le mai vazusem cam de vreo 3 sapt :| (la draku cu timpul asta) si nici una din ele nu a observat ca m-am tuns (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Deci presupun ca nu e prea mare schimbarea fata de freza ce o aveam before (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Lxn, esti o dulcica (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si zambetul si ochii ti-au ramas aceeasi!
Angel, nici eu nu ma prea prind decat cand sunt schimbari majore. De multe ori imi dau seama ca e ceva schimbat dar nu ma prind ce. Iti sta bine. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel nu pot sa spun decat wow despre noua coafura, iti sta super bine (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Am pus si eu cateva poze noi pentru ca azi merg la coafor si vreau sa vad dupa cat imi plang de mila (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Boon, io am stat acum si am revazut toaaate pozele din albumu` lu` anjel si acu` pot sa dau decret:
Anjelule, sa nu te impinga pacatu` sa schimbi culoarea. Si sa iti mai lasi parul sa creasca un pic. Cel mai bine iti sta cu parul c-o palma mai jos de umeri cind se onduleaza usor la capete si cu nuanta asta pe care o ai acum! Am zis! |
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iar ai zis?!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th June 2025 - 09:43 AM |