![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
ei naa, pai la mine merge!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
la mine nu incarca!!! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
imi zice ca e upload failed! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
N-am incercat sa incarc, las' ca le vedem pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pai luati de priviti, ca mai pun si maine.am o groaza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Angel, acum am vazut si eu clar, luminitza aia din privirea ta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) E tare faina poza aia de ai pus-o acum!
Albi, esti o nebunatica, aia e clar! Faine poze. Marbella, ce eleganta esti! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Marbella (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
kalua (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Stii ca si tu mi-esti draga.Dupa ce-am slabit vreo 4 kg ma simt altfel si chiar daca n-am postat in ultimul timp la dieta Montignac incerc cat pot sa ma tin de regim pentru ca mi se potriveste.Inca mai vreau sa dau jos vreo 4 kg...
3A asta este stilul meu.Cei care ma cunosc stiu ca nu ies niciodata din casa fara sa fiu aranjata si chiar daca adopt stilul mai sport este un pic mai altfel... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Marbella, ti-am admirat si eu eleganta si stilul. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mersi 3A (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Aia e o poza de acu 2 sapt de la ziua unei prietene.
albinuztule ce fain iti sade parul in poza aia cu "tunsa" (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) In rest ce sa zic...tot zurile cum te stiu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Dr_wise... ce scumpic e finutul tau (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . Sa iti traiasca si sa te bucuri de el!
Roxi...se vede ca ti-a priit minivacanta asta (IMG:style_emoticons/default/322.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 06:55 PM |
|