![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Acum am vazut si eu pozele.
Finutul e un dulcic, sa iti traiasca si iti sta bine cu ochelari. Diana e prima poza in care te vad bine la fata, foarte misto, Arinela super arati si tu, imi plac mult scaunele pe care stateati, cele albe. Kalua ,si Roxanica, mi-au placut pozele cu sotii vostri. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
scumpic..mersi, dar este loc si de mai bine.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
dar de "duetul" cu Matzi, nimic, nimic? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e fotogenica si ea...na...ce modesta sunt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ... dau pe dinafara uneori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie-mi place finutul doftoresei. Si ce mandrie domne se vede pe fata ei cand sta cu omuletul in brate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Arinela si Scumpic, multumesc de aprecieri. Ia s-o vad si eu pe Matzi, ca aseara mi-era cam somn si nu prea fusei atenta. Di, desi arati tare sexos, te rog sa te mai odihnesti. Chiar de-i poza in ceata, tot se vede oboseala. Remarc si eleganta Marbellei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
A, da asa e , stiam eu ca am uitat de cineva, matzaila e simpatic foc cum sta el la mami in brate.
Si eu am remarcat-o pe Marbela. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Roxanica...ai vazut-o pe pisi a mea? (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
Nu e ea cea mai frumoasa, dar in ochii mei asa o vad...nah...fiecare cioara isi lauda puiul... parca chiar eu am facut-o atat o iubesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Scumpic... acum mai vii de-acasa... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) . De mine puteai sa nu zici nimic, dar de Matzi... sufar sa treaca neobservata (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
ahaaa, am vazut si eu pozicile noi!
roxi, esti tare frumoasa zambareata, are dreptate sotul tau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Misto vacanta! Arinela,esti o scumpa si te-am vazut eu din prima ca esti o frumoasa! Motanelul imi aduce aminte de cel mai drag si destept pisoi pe care l-am avut vreodata! Doc, sa-ti traiasca finutul, sa creasca mare si sanatos! kalua, love is in the air ! in final....Daca eram barbat ma indragosteam definitiv, nu spun de cine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Altheea... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) multumesc frumos!
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pun poze cu Parcul Valentino din Torino! mirific parc! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Roxi, nu eram obosita, ala e sarmul meu "naturel"... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Mie imi place tare mult cum te prinde culoarea parului, Di! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Albi... si eu vreau (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Super imaginile! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 03:48 PM |
|