![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Di, eu nu as zice ca arati obosita.
Mie imi zice socrul meu de cate ori ma vede, ca arat obosita! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Si ne vedem aproape in fiecare zi. Nush de ce dom'le, ca nimeni nu imi mai zice asa ceva. Albi, tu locuiesti in Romania sau Italia, sau si si? |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi, mi-a placut atat de tare parcul ala...c-am avut pentru o vreme senzatia ca sunt pe acolo. Cand o sa fiu agitata pe la serviciu, intru si vad pozele tale.
Happy, socrelu tau e british? El o zice ca esti obosita din cauza ca esti mai slabuta. Maica-mea nu mai ma scoate din chestia asta cu oboseala, de cand m-am mai ascutit la fata. Di, arata bine. Eu nu prea vad kilele alea in plus de care zice ea. Altheea, pai nu pot sa zambesc chiar tot timpul...mai ales cand omu' imi face poze. Se vede si pe camera cand e fortat. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Roxanica, si eu aveam aceeasi impresie ca nu se vad kg acelea cu care se tot "lauda" Di..., dar nu am zis nimic sa nu semene a "lugu-lugu" pe langa sefa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .
|
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arinela, am uitat sa zic de mat. Sa-ti traiasca.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, socrelul meu e british, desi la origine e olandez. Poate ca imi zice ca sunt obosita pentru ca dimineata eu sunt cam adormita cand ajung la birou, si tot casc si ma intind. El locuieste peste drum de biroul nostru, asa ca de aia ne vedem des.
Ca sa fiu on topic: foarte faine pozele din Torino, asa imi fac un chef de duca.... |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Roxanica... (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) ai vazut-o pe Matzi... (IMG:style_emoticons/default/victory.gif)
Stiu ca sunt exagerata, dar din prea multa dragoste.... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am pus pozele cu gradina pe grup.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
De ce nu le-ai pus pe public? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, hai ca pun si pe public fo' doua.
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
M-am imbolnavit de-atita frumusete, happy, e grozav... si acum am realizat ca sintem tize (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 01:14 PM |
|