![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Da, chiar asa, cam nasol, eu abia tin minte ce am intr-un sertar, d-apai de pe un comp. pe altul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Au iesit faine pozele, fi-miu cam serios, ca de obicei, dar macar a stat in poza (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Nimphe, iti sta bine in rosu! Ahaaa, acela e colegul cu pantalonii! Nici nu o duce rau intre atatea tinerele frumusele Ala e consultantul care ne-a scos la masa. Colegul cu pants rupti in fund a plecat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
S-o rusinat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Adica acum sunteti numa' fete? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Da (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
aaaa, am priceput...nasol sa fie numai fete, macar unul si tot era alta culoare. Lasa, tu, ca poate apare altul.
|
|
|
![]()
|
|
Speram...dar e greu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Pana atunci profitati de lipsa baietilor, ca puteti vorbi numai de ale voastre (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
PEsca, ce joc e ala de l-ati jucat de rev? ca ma facusi curioasa? |
|
|
![]()
|
|
Eee, pai d ecand e firma asta suntem doar femei...Am vorbit destule... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Ce de poze noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi-au placut toate si mai astept si de la intalnirea de saptamana asta cu multe multe fete (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Am pus si eu doua poze cu mine expandata...cu 8kg (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Altheea, esti o DULCE (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
si nu stiu de ce esti asa de ingrozita de kg...cred ca erai f. slaba inainte, ca acum se vede taman bine! Eu am pus 20 de kg cand eram graviduta, aratam ca un luptator de Sumo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si tare rau imi pare ca am avut o singura poza din vremea aia si a ramas la prietena mea in Romania... Vezi ca au pus fetele poze si de la intalnirea de acum, dar daca esti genul de poftesti, e o poza si cu o praji, asa ca ai grija (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th June 2025 - 01:00 AM |
|