IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu noi!, Fotografii cu membrele eLady.ro
arinela
post May 25 2008, 12:25 AM
Post #591

Dependent

Group: Tratabil
From: Alba Iulia
Member No.: 2,462

Altheea... arati ca o super mamica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ei..dar v-ati strans mai multe de data asta.. iar atmosfera parca e mai calda decat la celelalte intalniri!
Bravo voua! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
pescarush
post May 25 2008, 02:55 AM
Post #592

Musafir

Altheea, te-am vazut si eu. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Esti o graviduta frumoasa. Si eu tot cu 20 kg ma laud la prima sarcina, si nici macar n-am nici o poza. Dar, I've gotten one more chance (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si m-am pozat graviduta cu al 2-lea (oricum, atunci numai burtoiul era de mine, ca n-am pus mai nimic).
3A, si mie mi s-au lipit ochii de ecran cand am vazut profiterolul ala, noroc ca mancasem o portie de inghetata de cafea (eu as baga cafea in orice). (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post May 25 2008, 09:08 AM
Post #593

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Mie nu mi se pare ca esti grasa Atheea, arati bine ca graviduta, ai gasit echilibrul ala la mancare ca sa nu te ingrasi.
Eu am luat 30 de kg, noroc ca din cauza burtii nu ma vedeam in jos eu am ceva poze da' sunt imensa asa ca mai bine nu le pun.
Ce fain se vede ca a fost la intalneala, toata lumea voiasa.
Berbecuta mi se pare ca are asa o figura blanduta.
Poke superfain iti sta si cu freza si cu culoarea.
Intr-una din poze Funny chiar semeni cu o actrita.
Roxi iti sta fain cu parul stras, aveai coc, banuiesc.
Da si mie mi s-au lipti ochii de profiterol, oricata inghetata as manca cred ca un profiterol nu l-as refuza never.

+Quote Post
Altheea
post May 25 2008, 12:15 PM
Post #594

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va pup pentru incurajari! eee, eu ma vait ca tot aud de mamici care s-au ingrasat doar 10 kg toata sarcina (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) iar eu tot mai am de pus pana in jur de 1 octombrie. Mai ales ca toata lumea imi spune ca abia de acum o sa incep sa iau cel mai mult. . Dar nu-i nimic, dupa nastere ma afisez si eu la topicul Monti, deci inca un castig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 25 2008, 12:15 PM
Post #595

Musafir

Althe, esti o viitoare mamicuta super sexy. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Pesca imi place catelusul si m-au incantat si pozele de la petrecerea copilului.
MoN, mersi de compliment (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by Roxana_: May 25 2008, 12:16 PM

+Quote Post
Philia
post May 25 2008, 12:23 PM
Post #596

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Altheea, esti (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Azi-noapte am vazut in real o gramada de femei insarcinate si toate in fustite si rochite! Erau asa dragute (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Vreau si io! Dar nu acum, sa fie clar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 25 2008, 12:29 PM
Post #597

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Daaa, e plin de femei insarcinate (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cica e semn de prosperitate. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
pescarush
post May 25 2008, 02:13 PM
Post #598

Musafir

Roxy, mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ti-am admirat freza, ai un aer de doamna stilata. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Azi planuim sa mergem intr-un parc, sper sa apuc sa fac niste poze.
Altheea, poate esti ca mine. Eu am luat mult in primele luni, spre sfarsit nu luam mai nimic. De aia am ramas mica cu al 2-lea, ca mi-a fost foarte rau in primele luni.

This post has been edited by pescarush: May 25 2008, 02:15 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post May 25 2008, 04:01 PM
Post #599

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Philia ai vreme destula mai incolo, nu-i nici o graba,acum enjoy la maxim viata asta frumoasa de studenta.
Am uitat sa zic Chinte ai un par tare frumos.
Si Fanta pare asa cumintica.
Se vede ca v-a priit intalneala.
Ce mi-ar place si mie sa vin o data la o intalneala. Da nus cand om ajunge in Bucuresti.
Atheea eu am slabit pana la 4 luni jumate 5 kg ca nu puteam manca nik, aproape tot ce mancam varsam si apoi a fost ca un fel compensare am mancat mult prea mult. Si asta n-ar fii fost nimic ca dupa ce nasti cu alaptarea dai jos din sunculite, dar medicul meu de familie mi-a zis ca n-am destul lapte ceea ce nu era true (aveam canalele infundate si s-a rezolvat treaba cu o pompa de muls) si am mancat ca sparta in continuare ca sa am lapte idee total gresita pt. ca laptele se formeaza si din grasimile acumulate asta am citit mai tarziu. Deci daca mananci normal -nu trebuie sa mananci mai mult decat iti trebuie- atunci n-o sa iei prea multe kilograme.

This post has been edited by Master of Norules: May 25 2008, 04:02 PM

+Quote Post
Cleo
post May 25 2008, 04:15 PM
Post #600

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

sa va fie de bine zanelor! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

no las' ca la un moment dat trebuie sa apar si eu in vreo poza de-aia ...macar c-o photoshopez (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Altheea (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) tare-s dragute femeile gravide. au un aer asa ...aparte
Eu in luna noua aveam 13kg in plus. M-am ingrasat pe urma vreo 5kg de teama sa nu raman fara lapte (mancam si fara sa-mi fie foame (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) )

+Quote Post

96 Pages V  « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 25th June 2025 - 12:02 AM