![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am pus poze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nice- Franta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Multumesc mamicilor inca o data pentru incurajari! De acum o sa pun poze mai des, sa-mi vedeti evolutia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Eu am mers constant, nu mi-a fost rau, n-am slabit, n-am poftit....sunt cat de cat in grafic. Mai am 4 luni si o sa ma vedeti pe tot traseul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Albi, mi-au placut pozele, imi place ca te plimbi! La cat mai multe plimbari si poze pentru noi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Am vazut si eu pozele.De fapt pozele puse de Dr Wise nu le vazusem, asteptam cu interes sa vad poza cu meniul din toaleta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Frumos in Franta Albi! Altheea te-am vazut si e tine, esti o mamicuta frumoasa. Cleo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Albinuta faina, faina excursia in Franta, pai la ce locuri sunt pe acolo nici nu-i geu sa ramai acolo. Mi-a placut mult poza cu clovnul. Apa marii frumoasa rau da chetre la greu pe plaja, asta nu mi-a placut faza cu chetrele. Sunt faine si pozele cand erai in apa cu pantalonii suflecati. Da apa era rece hmmmmmm? dupa mocuta care o aveai.
faza cu meniul la buda e (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) adica si la buda te poti gandi si razgandi in privinta meniului. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Nuuu apa nu era rece... era numai buna de baie! dar erau valuri, care m-au udat pana sub fund (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ai am plecat de acolo scaldata la dos:D daca aveam un costum de baie, faceam sigur o baie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) dar data viitoare va fi si mai cald.... care meniu la buda?? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
De la intalneala de duminica a pus Dr.wise o poza de la locul intalnirii cu meniul afisat la buda.
Ce fain pai te duci la mare fara costum asteptai noaptea si bagai o nocturna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si pe negru mititel l-ai lasat acasa saracu' de el?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by Master of Norules: May 27 2008, 04:42 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Albi mi-au placut mult pozele si naturaleta ta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) multumesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Noruletz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tu si cu mama ce mai puneti intrebari din astea cum ca... cu cine ai fost (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu ma gandeam ca nu strica un negru mititel in peisaj. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Master (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si ubu pe post de fotograf. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Frumoase poze, albi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) In afara de plaja cu pietre. Cum poti face plaja acolo? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 03:18 PM |
|