![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
pe seslong... asa se scrie? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
sunt zone special amenajate... |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Meg ce bine arati in roba si cu chestia aia pe cap. Felicitari! N-am stiut ca esti in ultimul an.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
hallo,
cata vechime tre sa am pentru grupul cu poze? sa-ndraznesc sa incerc sau nu? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai incearca ce ai de pierdut , poate fii un refuz sau nu. Eu nu mai imi amintesc dupa cat timp am cerut acordul, da' stiu ca ma gandeam ca nu ma supar daca nu mi-l da.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
"ceva mai multa vechime " as zice
scorpirescu fara sa fie nimic personal e ca o regula generala pt grupul asta Eu una nu mi-as pune poze cu ai mei pe un grup unde se intra ca-n branza. Deci ramai pe-aici si mai povesteste cu noi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
bine, mai astept. regula ii regula si sefu are intotdeauna dreptate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Vai Meg ce bine arati in roba si cu chestia aia pe cap. Felicitari! N-am stiut ca esti in ultimul an. sarumana. cu putin noroc mai pun peste doi ani una asemanatoare, da' pentru alta fac (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) am vazut si eu pozele de la intalneala si musai trebe' sa ti complimentez freza, Roxi. in rest, pe fuga.. Fanny e o papusa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
felicitatiuni pentru absolvire Meg! Tulai doamne ce bine era anu trecut pe vremea asta cand faceam si io acelasi lucru (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
plizzzz... nu mi mai aminti..
am ajuns la capatul tunelului (aproape, aproape) si ma apuc de uitat in sus.. ca nu prea stiu incotro s-o apuc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) o sa mai pun vreo doo poze, sa vedeti ce frate mandru am .. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by Meg: May 29 2008, 07:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut si eu poza cu Meg. Tapana si frumoasa-i! Felicitari!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:09 PM |
|