![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
gata norma de poze promise.
merci.. din nou. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce fain! Imi place mult poza in care te felicita dl. Labus! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Am vazut si eu pozele de la intalnirea de la Galati. Foarte frumoase toate fetele de acolo. Mai ales Rozy si Silvia. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
Mi-a placut si locatia, foarte fancy! Si Meg e tare simpatica! Felicitari pt graduation! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da si eu am remarcat tinuta Sylviei (la figurat). Emana veselie, asta-nseamna ca si-a revenit dupa greutatile prin care a trecut si ma bucur nespus pentru ea. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Felicitari Meg si mie imi place poza cu labus de fapt toate acu care ai terminat-o? Mama mia ce-o fii fost pe capul tau, mai respiri de atata invatat. mai ai inca sesiune de la a 2-a nu? Multa bafta.
Faine pozele de la intalneala de la Galati, ce bine semanati Rozy. Ce mai face Geo? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ce bine seamana Rozy cu cine ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai cu sora-sa cu tine cu cine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Ce de fete frumoase (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Vad ca e un "curent" al inalnirilor....foarte bine! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, eu incerc, ca prea is curioasa. Mai rau decat un sut in dos ce pot sa patesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Angel, sa nu dai prea tare.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, eu iti fac galerie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ca si eu sunt curioasa sa te vad. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 10:24 AM |
|