IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu noi!, Fotografii cu membrele eLady.ro
Fanny
post Jun 4 2008, 08:06 AM
Post #631

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Vazut Szi cu noua coafura. Aplaudat si laudat pe frumoasa. Nu stiu care e culoarea ta naturala.. dar ce ai in cap acum i se pare ca iti vine manusa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lexie, numele catelandrului se potriveste perfect. E lipicios ca un Cupidon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Iar Vladut o mandrete de baiat atunci cand nu da apa la soricei.

(IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 4 2008, 08:30 AM
Post #632

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Vazut pozele noi, impresii:
Lexie, ce parinti tineri ai! Si cainele ala era mortal, cred ca m-as fi jucat toata ziua cu el (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Szi, foarte faina culoarea! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 5 2008, 09:44 PM
Post #633

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Lxn, ce fata lui tata esti, ce bine semeni cu tatal tau. Vladut e tare haios.
De Labus sunt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) .
Szi te prinde tare bine schimbarea iti da un aer mai copilaros. Culoarea ce o aveai inainte iti dadea un aer dramatic. Chiar e faina coafeza ta a meritat asteptarea, stie ce sa-ti faca la par.

+Quote Post
lxn
post Jun 6 2008, 11:13 AM
Post #634

Musafir

Dragelor, cainele ala era mortal, era super lipicios si haios, nu mai scapam de el! Cat despre ai mei, seman cu amandoi, dar majoritatea spun ca seman mai mult cu tata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Multumesc de complimente! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 6 2008, 09:50 PM
Post #635

Moderator Global

Member No.: 1,055

Roxanica sa-ti traiasca sora si sa fie foarte fericita alaturi de al ei sot. Vestimentatia mi se pare ca i-a conferit un plus de cativa ani, dar banuiesc c-a vrut sa para foarte serioasa si matura cand a facut acest pas. (IMG:style_emoticons/default/bigwink1.gif) (Eu la casatoria civila aratam ca o copilita pusa pe sotii, nicidecum ca o doamna... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

Abia astept sa va vad rochitele de la nunta. Doamne ajuta sa aveti parte de vreme frumoasa, o slujba frumoasa si o petrecere minunata. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 6 2008, 11:06 PM
Post #636

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Mie imi place tare-tare mult tinuta! E ceva unusual pentru Romania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 6 2008, 11:21 PM
Post #637

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ce frumusei sunt, sa fie fericiti.
Mie contrastul intre pantofi si ciorapi nu-mi place e prea mare da' sa nu te superi Rox, in rest arata foarte bine si palaria imi place a lot si ii sta bine. Poza aia in care e singura primeste flori de la cineva e superba.

+Quote Post
Philia
post Jun 7 2008, 08:08 AM
Post #638

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Mie imi place combinatia dres negru-pantof alb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jun 7 2008, 08:53 AM
Post #639

Musafir

Ce-mi place rochia si palaria lu' sorela ta Rox! Si sunt un cuplu tare dragut, frumusei foc amandoi!
Si acum ca o vad si pe mama ta, pot spune ca semeni f bine cu ea! Dar probabil tatal tau e mai inalt ca altfel nu imi explic cum te-ai lungit asa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Scorpi ti-am dat si tie acces in La Familia , ca am vazut ca ai fost activa, ai avut si sustinere de la fete, etc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Acu u know the rules...asteptam sa vedem si noi poze cu tine (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 7 2008, 09:40 AM
Post #640

Musafir

Uhaaa... sarmana sarmana!!

Ma si duc sa aleg ceva poze .... reprezentative (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de pus sus.
ne vedem curand (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

96 Pages V  « < 62 63 64 65 66 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 07:54 AM