![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Am vazut pozele, foarte frumoasa sora ta Roxi, amindoi de fapt.
A aparut si Scorpi,o noua frumusete. Si Ioana e o dulce mica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Ce draguta e Scorpi!! Imi imaginam o tipa mai in vasrta, ca sa fiu sincera, cu parul in niciun caz lung.
E simpatica foc! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Văzut si plăcut feţele noi. (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Am vazut si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) La fel, imi imaginam o tipa ceva mai in varsta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am fost surprinsa placut (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
30 de ani, bre. Totusi cred ca arat ceva mai cruda, asa cam dupa cum mi-e mintea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bey, acu vreo 3-4 ani m-a intrebat un personaj daca mi-am dat bacu (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Si asta inca nu-i nimic. Imi povesteste o colega de servici ( ea are asa cam 1.60, slabutza, draguta) ca statea pe scaun in autobuz cu rucsacu in brate, uncsac sub forma de ursulet, si se uita pe geam. La care un domn de langa ea, un batran, o intreaba: "cum il cheama pe ursuletul tau"? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A ajuns super iritata la birou, asa m-am distrat de ea ce mai pufnea. Multumesc de primire fetelor! Sunteti toate asa care mai de care mai simpatica. Pescarus cel putin asa asa ceva ... nush... eu m-am indragostit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) S. Ioana e fetita unei foarte bune prietene din Iasi. Ii toata numai falci. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Scorpi, multi inainte!
Nu iti arati anii de niciun fel (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wow scorpioanco, chiar ca nu-ti arati anii si ai un corp beton! Zi-ne si noua secretul!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da da nu-ti arati anii si mie mi se parea ca esti mai mare meeeeeeeeyyyyyyyyyyy good for u. Asa o chestie ciudata e ca percepi oamenii dupa cum scriu si iti faci o imagine despre ei, apoi cand vezi pozele cu respectiva persoana de multe ori e altfel decat ti-ai imaginat, parca nu-ti vine a crede.
Ioana e o frumuseata de fetita. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel, secretul as vrea sa il stiu si eu ca sa ma intorc la el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cateva din poze is mai vechi de pe cand eram atat de slaba de ma batea vantu jos, si nu vroia liftu sa urce numa cu mine.
Insa acum s-au dus vremurile alea bune. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, mie mi se pare ca arati super in toate pozele, vechi si noi, nici nu le deosebesc de fapt.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 07:02 AM |
|