![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, azi am dat fuguta sa te vaz. F misto arati si evident, ca iar mi te-am imaginat altfel, dupa scrieri. Ce-i drept, nu-ti arati varsta. Buna gluma cu colega. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Gagici, sora-mea a aratat chiar bine la civila, rochia aia de pe ea era lucioasa si daca ciorapii nu erau negri, nu prea era pusa in valoare. Dar aici e si chestie de gust. Ea a socat printr-o aparitie aparte si ziceai ca-i rupta din alt film, in comparatie cu restul lumii. Sa va uitati si la buchetul ei, ca-i tare interesant. Angelu' nu mai stiu cine-mi zicea aseara la nunta ca seman cu maica-mea. Nu-i adevarat, sunt bucatica rupta din taica-miu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Si apropo de intaltime: eu si sorela 'scuipam seminte in cap alor mei' (scuzati expresia). Ei sunt mititei, sub 1.60 si noi avem cu 10 cm mai mult. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ne-au hranit bine, asta-i motivu'. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Stylish-eleganta a fost sorella la cununie. Si o si avantaja tinuta, ce mai, minunat. Eu cred ca mi-as fi pus sandale albe in picioare. Si buchetul e beton, iar verzuliul ala se regaseste in tinuta mirelui. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Cand pui poze de la nunta? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
Ce mireasa frumusicaaa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Roxana...te prinde de minune rosul...cel putin mie imi place tare mult cum iti sta in rosu (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Scorpi...esti prea (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ca sa ai un astfel de nick (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aha, foarte eleganta si deosebita miresica. Ase fain cu palarie... suuper. Si, Roxi, oamenii sunt atat de frumosi cand sunt fericiti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (de tine vorbesc, sa stii).
Eu inca nu m-am prins acolo pe grup toate fetele care is (de exemplu Philia sau Master of Norules). Incerc acum sa leg fetele de nume. Si la pozele de la intalniri nu scrie la toate cine e in poza. Chiar, intalnirile le-ati facut pe toate anul asta? Oricum, da-ti-mi timp ca va invat eu pe toate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) S. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, mersi. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Te-am admirat si eu in poze, esti nu numai simpatica, dar si (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Am pus 2 poze cu mine, m-am vopsit ieri si mi-am intins parul, am vrut sa vad cat e de lung. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Rox, ati avut parte de o nunta stilata. This post has been edited by pescarush: Jun 8 2008, 11:41 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Mama cate noutati!
Vazut pozele, sunt superbe toate! Scorpi esti o dulceata! si nu-ti arati varsta clar, m-a distrat faza cu ursuletul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxi (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Sexi si elganta o sa fii o mamica super (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) , mi-au placut pozele de la nunta si cununie, porumbeii sunt niste dulci casa de piatra! Si Pesca: E o schimbare totala! imi place tare mult cum iti vine, te intinereste (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
inca unca bucata fimeie secsi ajunsa pe elady (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Scorpi vb. ca ea e noua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cool!!! suntem un maldar de fimei bune si intelegente (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aaa scuze..si modeste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Pesca, (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) Ce faina esti!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pesca, mie imi place mai mult cu parul cret si mai inkis la culoare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place f mult cum iti sta cu el intins, ca si culoare si mie mi se pare ca te prinde mai bine cu el mai inchis, iti evidentiaza ochii aia misto mai tare (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:43 AM |
|