![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Pesca, am avut un deja-vu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cu parul drept si culoarea noua semeni perfect cu mama unei prietene.
Si mie imi place mai mult creata,si cu culoarea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Philia: Jun 9 2008, 09:04 AM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Pesca, am avut un rendez-vous. Cu parul drept si culoarea noua semeni perfect cu mama unei prietene. Cred ca ai vrut sa spui deja-vu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Si eu cred la fel (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Minte imprastiata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu se putea sa nu vin si eu sa comentez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deeeeciii, si anume, Scorpireasca noastra este tare buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , eu am avut 2 senzatii - la inceput ca-i tinerica, pe la vreo 20 ani, apoi cand a zis ca are 30, mi-am imaginat-o altfel. Ei bine, subliniez si eu spusele fetelor, nu-si arata deloc varsta si ii foarte şecşi! Ca sa nu ramai nelamurita, Philia are albumul pokemon, iar Master of Norules albumul misssn7. Pesca, o sa fur ideea Anjelului, imi place mult cum iti sta cu el intins, nici culoarea cea noua nu-i de lepadat, dar sunt sigura ca te-ar prinde foarte bine si o culoare mai inchisa. Eu as alege ceva intre cea dinainte si cea de acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Scorpi, esti beton! Fetita dulcica e a ta?
Roxi, se vede ca a fost o nunta frumoasa. Iti sta bine in rosu si cu bebel in brate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Pesca, esti frumoasa. Si mie imi placeai mai mult creata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Deci....wow!
Lexie....mi amor, esti dulce foc! Szi, tu nu erai bruneta inainte? semeni mult cu papusa de vara-mea Roxi, sa-ti traiasca surioara si Casa de Piatra pentru ea! Cum a zis si Teo...iti sta bine cu bebel in brate si primul gand care mi-a venit in minte cand am vazut poza aceea a fost :Nu mai tine greutati!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Scorpiuta, esti frumoasa foc si nu ti-as fi dat 30 de ani....poate pe la 24 p'acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pesca, mi-e imi place foarte mult culoarea si cum iti sta cu parul intins, te intinereste si sa stii ca abia acum ti-am vazut mai bine ochisorii frumosi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Pesca iti sta mai bine cu parul asa, intins, te intinereste.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Haoleeeuuu, ce de aprecieri. M-ati facut sa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Multumesc.
Sa va spun drept, de sambata pana azi s-a incretit la loc, nebunul. Nu e asa ca de obicei, dar nu mai e intins. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Culoarea mea la par variaza in functie de ce-mi trece mie prin cap, o data mai inchisa, alta data mai deschisa, o cam schimb. Lxn, chiar ieri ma gandeam daca sa-mi pun si cateva suvite, o idee mai deschise decat culoarea de acum. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sambata n-am mai avut rabdare sa stau, ca si asa am stat acolo mai bine de 3 ore jumate. Albi, ai dreptate, numai fete faine avem pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 9 2008, 01:26 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pesca mie imi place mai mult cum iti sta cu parul cret iti da un aer mai nonconformist.
Roxi tare frumoasa si mireasa si rochia, da si rochia ta rosie a fost superba. Parca radiai bunadispozitie se vede ca te-a bucurat tare nunta sorei tale. Sa le fie bine impreuna. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Althe, tu crezi ca atunci cand am vazut scumpetea aia de copil m-am gandit la greutati? Oricum, maica-sa e cam viespe, am pupat-o fara sa obtin acceptul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Pesca, mie-mi placi mai mult cu parul drept si mi se pare ca si culoarea te prinde bine. Si mie mi s-a mai spus ca satenul meu e cam deschis, dar eu ma incapatanez sa-l mentin asa. Multumesc de urari pentru sora si cumnatul meu. Astazi si-au facut bagajele pentru Cuba. Maine o si intind din tara. MoN, imi place tare mult fetita ta (stii tu asta, ca ti-am mai spus). Si vad ca-i curajoasa, nu gluma. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 01:50 AM |
|