IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu noi!, Fotografii cu membrele eLady.ro
Philia
post Jun 9 2008, 08:53 AM
Post #661

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Pesca, am avut un deja-vu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cu parul drept si culoarea noua semeni perfect cu mama unei prietene.
Si mie imi place mai mult creata,si cu culoarea asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

This post has been edited by Philia: Jun 9 2008, 09:04 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 9 2008, 08:56 AM
Post #662

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(Philia @ Jun 9 2008, 09:53 AM) *
Pesca, am avut un rendez-vous. Cu parul drept si culoarea noua semeni perfect cu mama unei prietene.

Cred ca ai vrut sa spui deja-vu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 9 2008, 09:02 AM
Post #663

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Si eu cred la fel (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Minte imprastiata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
lxn
post Jun 9 2008, 09:27 AM
Post #664

Musafir

Nu se putea sa nu vin si eu sa comentez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deeeeciii, si anume, Scorpireasca noastra este tare buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , eu am avut 2 senzatii - la inceput ca-i tinerica, pe la vreo 20 ani, apoi cand a zis ca are 30, mi-am imaginat-o altfel. Ei bine, subliniez si eu spusele fetelor, nu-si arata deloc varsta si ii foarte şecşi!

Ca sa nu ramai nelamurita, Philia are albumul pokemon, iar Master of Norules albumul misssn7.

Pesca, o sa fur ideea Anjelului, imi place mult cum iti sta cu el intins, nici culoarea cea noua nu-i de lepadat, dar sunt sigura ca te-ar prinde foarte bine si o culoare mai inchisa. Eu as alege ceva intre cea dinainte si cea de acum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jun 9 2008, 10:12 AM
Post #665

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Scorpi, esti beton! Fetita dulcica e a ta?
Roxi, se vede ca a fost o nunta frumoasa. Iti sta bine in rosu si cu bebel in brate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Pesca, esti frumoasa. Si mie imi placeai mai mult creata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 9 2008, 10:21 AM
Post #666

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

Deci....wow!
Lexie....mi amor, esti dulce foc!
Szi, tu nu erai bruneta inainte? semeni mult cu papusa de vara-mea
Roxi, sa-ti traiasca surioara si Casa de Piatra pentru ea! Cum a zis si Teo...iti sta bine cu bebel in brate si primul gand care mi-a venit in minte cand am vazut poza aceea a fost :Nu mai tine greutati!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Scorpiuta, esti frumoasa foc si nu ti-as fi dat 30 de ani....poate pe la 24 p'acolo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pesca, mi-e imi place foarte mult culoarea si cum iti sta cu parul intins, te intinereste si sa stii ca abia acum ti-am vazut mai bine ochisorii frumosi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scumpic
post Jun 9 2008, 11:44 AM
Post #667

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Pesca iti sta mai bine cu parul asa, intins, te intinereste.

+Quote Post
pescarush
post Jun 9 2008, 01:21 PM
Post #668

Musafir

Haoleeeuuu, ce de aprecieri. M-ati facut sa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Multumesc.
Sa va spun drept, de sambata pana azi s-a incretit la loc, nebunul. Nu e asa ca de obicei, dar nu mai e intins. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Culoarea mea la par variaza in functie de ce-mi trece mie prin cap, o data mai inchisa, alta data mai deschisa, o cam schimb.
Lxn, chiar ieri ma gandeam daca sa-mi pun si cateva suvite, o idee mai deschise decat culoarea de acum. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sambata n-am mai avut rabdare sa stau, ca si asa am stat acolo mai bine de 3 ore jumate.
Albi, ai dreptate, numai fete faine avem pe-aici. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 9 2008, 01:26 PM

+Quote Post
Master of Norule...
post Jun 9 2008, 03:27 PM
Post #669

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Pesca mie imi place mai mult cum iti sta cu parul cret iti da un aer mai nonconformist.
Roxi tare frumoasa si mireasa si rochia, da si rochia ta rosie a fost superba. Parca radiai bunadispozitie se vede ca te-a bucurat tare nunta sorei tale.
Sa le fie bine impreuna.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 9 2008, 04:27 PM
Post #670

Musafir

Althe, tu crezi ca atunci cand am vazut scumpetea aia de copil m-am gandit la greutati? Oricum, maica-sa e cam viespe, am pupat-o fara sa obtin acceptul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Pesca, mie-mi placi mai mult cu parul drept si mi se pare ca si culoarea te prinde bine. Si mie mi s-a mai spus ca satenul meu e cam deschis, dar eu ma incapatanez sa-l mentin asa.
Multumesc de urari pentru sora si cumnatul meu. Astazi si-au facut bagajele pentru Cuba. Maine o si intind din tara.
MoN, imi place tare mult fetita ta (stii tu asta, ca ti-am mai spus). Si vad ca-i curajoasa, nu gluma.

+Quote Post

96 Pages V  « < 65 66 67 68 69 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 24th June 2025 - 01:50 AM