![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
O sa mi se urce la cap. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dar multumesc frumos oricum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Pescarusu, e foarte bine si intins (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Si culoarea e foarte placuta si te prinde. S. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Baaaaai, fratilor, au tuns-o pe Ioana cheliuta. Ce m-am mai distrat azi, am pus poza sa vedeti. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Deci, Ioana nu-i a me. Am vrut eu s-o fur, da m-au prins. Acuma ma lasa sa ma pozez cu ea sa ma laud, dar cam atat. E a unei pretine foarte foarte bune din Iasi ce mi-o fost colega de camera in faculta. S. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai Doamne ce scumpa e!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Vaaaia, e mortala!!! E (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
E curajoasa Roxi asa-i ca d-aia am dus-o ca ii place sa se catere. Diseara le sterg ca am eu un fix cu pozele pe net.
This post has been edited by Master of Norules: Jun 11 2008, 03:43 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am pus o poza cu freza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
din fata ca din spate nu e nimic deosebit...e cret si atat |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Am vazut pozele!
Albi, iti sade bine, dar ma intreb cum poti sa stai cu suvitele alea asa de faine in ochisori... Eu nu reusesc... Pozele de la nunta Claudiei sunt superbe! Artistice! Fotograf bun care a avut ce sa pozeze/surprinda! Am vazut doi tineri fericiti si indragostiti! Inca o data va urez casa de piatra si o viata fericita ca la nunta pana la adanci batraneti! |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,406 ![]() |
sunt noua pe aici si inca descopar cum merg lucrurile! oricum...foarte buna ideea cu grupul. urasc forumurile pe care oricine poate sa-ti vada pozele si chiar sa ti le salveze.
deja incepe sa-mi placa fooooarte mult forumul asta pentru ca observ ca exista niste reguli destepte! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ps: intr-o buna zi.... I'll the group!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Am vazut pozele! Albi, iti sade bine, dar ma intreb cum poti sa stai cu suvitele alea asa de faine in ochisori... Eu nu reusesc... Pozele de la nunta Claudiei sunt superbe! Artistice! Fotograf bun care a avut ce sa pozeze/surprinda! Am vazut doi tineri fericiti si indragostiti! Inca o data va urez casa de piatra si o viata fericita ca la nunta pana la adanci batraneti! Acum vazui! Multumim muult pt asa cuvinte frumoase, A (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am pus o poza cu tunsoarea; Din pacate nu mi-a iesit prea bine, insa va faceti si voi o idee...
E un altfel de carré. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:18 PM |
|