![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
off, ce-ai cautat cu blitzul in oglinda? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mi se pare ca ti l-ai intins un pic, dar eu vreau sa te vad cretulica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E ceva cam asta, insa fara breton:
(IMG:http://ddata.over-blog.com/xxxyyy/0/00/40/71/117-553626655-victoria-beckham---elisha-cuthbert-h195641-l.jpg) O sa vaz dupa baie cum se face cret. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
vrem si noi sa videm. Pune-l pe Mr Maat sa faca poze de tipul "Doamna cu cateii" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Iar ai facut o poza d-aia din care nu se vede mare lucru. Freza e faina si cred ca incretit arata si mai fain, asa rebel. Pune o poza si cu el cret si sa te vedem si pe tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , beeeeeeeyyyyyyyyy esti frumoasa de ce iti faci poze d-astea ascunse?
Tre' sa ma duc si eu la tuns. M-as tunde scurt da' apoi cand ma plictisesc ma apuca nervii pana imi creste. TRe' sa-mi caut o freza noua ca m-am saturat de freza care o am acum. Ceva filat da' nus cand ma duc la tuns si zic vreau filat doar in fata parca nu pricep coafezele astea tot cum vor ele ma tund, ma apuca niste nervi. This post has been edited by Master of Norules: Aug 8 2008, 10:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Apai sa stiti ca o sa il pun. Partea buna la frizura e ca - se zice - ma arata mai tinerica.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Mater, io ni mi-s pozar, bre... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie-mi place (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) si de-abia stept poza mai clara. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mama ce tunsulici esti Di. Sa-ti fie de bine! Imi place.
Strumfi, ce draguti sunteti amandoi. Si Marbella arata f bine. Numai fete dragute pe aici. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Di esti o muza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Si eu tot vreau sa ma tund, dar nu am curaj, ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Acum mi-ai inspirat tu!
|
|
|
![]()
|
|
Electra imi era asa de cald, ca ieri dimineata cind m-am trezit iar fleasca de transpiratie pe pielea capului am zis: gata, pina aici mi-a fost. Si eu nu am timp de par lung, de-aia stateam cu un mot cuib-de-cuci in cap (o sa vedeti aratare cind va pune lexie pozele facute la craiova... penibil!!!!) .
M-am dus la grafitti (fara programare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si m-am bagat in seama la "coafezul" cel mai bun - Sorin- Si desi nu ia fara programare, m-a tuns. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si i-am lasat un bacsis de facuse niste ochi cit cepele... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Eu, ca de obicei, imbracata ultra modest...nu paream genul care lasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Maat, esti o adevarata Lady (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:15 PM |
|