![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hei, bine-ai revenit, roxanici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pai Marbella mananca o paine pana ajunge la capitala. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,440 Joined: 21-February 06 Member No.: 235 ![]() |
Ce-as mai veni si eu sa va cunosc, dar eu tot sper ca se va organiza la Sibiu o intalnire pentru ca este mult mai aproape de mine.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bine te-am regasit Kari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu eram ferm convinsa ca-i din Bucuresti. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am mai pus poze cu tunsoarea. Asa arat acum.
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, ce fotogenica esti!!!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da, nu ai vazut cum aratam in pozele cu Lexie? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Wow, fetelor, acum v-am vazut si eu pe toate cele ce ati pus poze de curand. Nici nu stiu cine sa incep.
Poke, te invidiez pentru corpul tau perfect... Di, foarte draguta tunsoarea si nuanta rujului. Marbe, esti foarte eleganta! Kalua, ai o poza acolo, cadru apropiat, in care porti un ruj rosu. Imi aduce aminte de doamnele care danseaza cu pasiune tango... Lxn, imi place mult noua ta tunsoare. Esti o frumoasa. |
|
|
![]()
|
|
Nu aveam, bre, nici un ruj,., am buzlele nitel aiurea ca mi s-au pirlit de la aerul conditionat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Nu aveam, bre, nici un ruj,., am buzlele nitel aiurea ca mi s-au pirlit de la aerul conditionat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) In poza pare o nuanta de piersica usor trandafirie... cel putin pe lcd-ul meu... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc de complimente, dragutele mele! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
MoN, despre ce ochelari e vorba? De vedere sau de soare? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Di, esti o scumpa, we all know that, cat despre umbrele de pe fetele noastre, din pacate, poza a fost facuta pe fuga cu un taxi asteptand-o pe Maat si cu una bucata baiet (mine, of course) luat prin surprindere si facut instantanee la repezeala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 09:02 AM |
|