![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asa ii, Bia...
Lexie, daca eu eram "draguta" in ziua aia, ma fac corcodus... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Va pun si eu poze cu noua freza curand. Cand o sa descopar de ce nu-mi vede Vista telefonul! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ai instalat driverele corect? Eu am luat un lap (cadou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) ieri si , slava Domnului, am gasit licenta de XP...
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pe cele pentru telefon nu, ca nu le mai am. Dar XP-ul mi-l vedea ca pe un hard disk. Vista nu vrea. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trebuie sa le fac rost de la cineva care are tot Motorola.
|
|
|
![]()
|
|
Sau incearca sa le gasesti pe net. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai, nu ma mai supara! De parca eu eram mai breaza: sandale si imbracata sport, nefardata, cu parul prins oricum... Important e ca ne-am vazut si ca mie mi-a placut de tine. (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
Off: Sa-l stapanesti cu mare placere! Ce model este? |
|
|
![]()
|
|
Futzitzu.
Si mie imi placea de tine dinainte sa te vaz in realitate. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Love at first sight (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Faina freza si fata la fel. Ai o alunita sexoasa pe obrazul stang care imi place tare. Si la mine se vede parca ai fii data cu ruj in poza lui Lexie. Apai nici tie nu-ti tre' sa te machiezi ca esti frumoasa de la natura.
Poza cu un pui de cocos de vedere erau Lexie. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai, sa pic pe jos!!!!
Am vazut si eu pozele kaluei si am crezut ca-i o greseala! Eram convinsa ca-i Natalia Oreiro acolo, asa-i de izbitoare asemanarea! In schimb pozele in care e imbracata in rochia de dantela....e mortal de frumoasa! Ptiuuuu, sa nu te deochi! Kalua, de curiozitate, pe vremea aceea il aveai de boss pe Mr Sexy? Nu cred, fiindca sunt convinsa ca s-ar fi calugarit dupa aceea, de oftica ca te-a ratat! Iar Maat are o figura de pustoaica in poza cu Lexie, nu-mi vine sa cred...daca ii citesti amenintarile adresate intrusilor de pe forum, zici ca-i cea mai rea muiere, da' cand ii vezi fata de miaunica nevinovat, stai sa cugeti, o fi ea, n-o fi ea... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 07:07 AM |
|