IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu noi!, Fotografii cu membrele eLady.ro
Diana.
post Sep 4 2008, 12:42 PM
Post #751

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ai incercat sa intri ca sa pui o poza in care sa te vedem cum arati cu adevarat ? Mira-m-as!
Sau ai intrat doar sa ne vezi ?i Si sa ne lasi sa incercam sa ghicim cum arati dintr-o poza din care nu se intelege nimic? Nu ti-am sters eu albumul si nu ti-a interzis accesul, dar cine a facut-o a facut-o pe buna dreptate!
Go to the top of the page

+Quote Post
mititik
post Sep 4 2008, 01:15 PM
Post #752

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Huh? Imi aduc aminte perfect ca aveam poze cu MINE pe grup, pusesem chiar cu moaca mea de aproape atunci cand m-am tuns, tocmai de aia nu inteleg de ce mi s-a interzis accesul.

+Quote Post
angeldust
post Sep 4 2008, 01:17 PM
Post #753

Musafir

Mititik, daca e o neintelegere o rezolvam.
Io am gasit in folderu tau o singura poza, un prim plan intunecat din care nu se intelegea nimic.

+Quote Post
mititik
post Sep 4 2008, 01:24 PM
Post #754

Membru de Onoare

Eu stiam ca am 3 poze, cea de care zici, inca una cu fata mea de aproape dupa ce m-am tuns (chiar am scris asta la topicul respectiv atunci) si inca una cu mine intre niste porumbei.
Nu-i asa mare nenorocire, pur si simplu nu intelegeam unde a fost greseala.

Nu intram doar ca sa va vad pe voi, intre timp stiu ca am schimbat chiar mai multe poze in folderul respectiv, poate fiindca nu scriu in fiecare zi nu s-a observat acest lucru.
In fine, eu am retrimis o cerere, tu decizi ce faci cu ea!

+Quote Post
Diana.
post Sep 4 2008, 01:24 PM
Post #755

Fondator eLady.ro

Eu am vazut la tine o chestie neagra. Atitica. Esti sigura ca au fost pe acest grup si nu pe altul ?

+Quote Post
angeldust
post Sep 4 2008, 01:28 PM
Post #756

Musafir

Nu, cu siguranta nu erau 3 poze, era una singura. Poate le-ai scos si nu mai tii minte sau le-ai scos fara sa-ti dai seama...nu stiu, incerc sa gasesc si io explicatii.

O sa iti dau accept si asteptam sa vedem mai multe poze cu tine din care preferabil sa si distingem ceva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mititik
post Sep 4 2008, 01:33 PM
Post #757

Membru de Onoare

Da, e posibil sa le fi sters fara sa imi dau seama, pentru ca, dupa cum am spus, am pus si am scos mai multe poze de acolo de-a lungul timpului.

+Quote Post
Neith
post Sep 4 2008, 09:50 PM
Post #758

Musafir

Care-s conditiile pentru grupul asta? Trebuie sa am x posturi sau x luni de cand postez ca sa demonstrez ca nu-s furacioasa si nu fac anunt cu WANTED cu poza voastra? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Diana.
post Sep 4 2008, 10:44 PM
Post #759

Fondator eLady.ro

Minim 100 posturi si minim o luna vechime si musai sa pui cel putin o poza in care sa te vezi bine- nu o chestie din care nu se integege nimic. Insa angeldust hotaraste final, ca ea a creat grupul. Si am ajuns asa "secretoase" pentru ca au existat destui useri care si-au facut cont sa se holbeze la noi.

+Quote Post
Neith
post Sep 4 2008, 10:48 PM
Post #760

Musafir

Pun dom'le, ca nu mi-e rusine cu mine. Nu m-a facut mama Sharon Stone da nici ciuma padurii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) da deh... daca o luna-i termenu... pot eu sa ma razvratesc?

+Quote Post

96 Pages V  « < 74 75 76 77 78 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 23rd June 2025 - 01:27 AM