IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

96 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > »   
Closed TopicStart new topic
> Poze cu noi!, Fotografii cu membrele eLady.ro
Diana.
post Sep 4 2008, 10:49 PM
Post #761

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Ti-am zis, anjelu radios are ultimu` cuvint, pe tarlaua ei ea e sefu`, pe mine de-abia m-a facut ajutor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Lexie
post Sep 4 2008, 11:13 PM
Post #762

Musafir

Neith, iti spun eu conditiile:

Nume complet, adresa completa, CNP, buletin serie si numar, kg, inaltime, latime, numar de la pantof, arborele genealogic COMPLET si analizele la zi. Ti se da un bon de ordine, apoi se face un consiliu general al forumului si se decide in ce luna esti propusa pentru acceptare. Daca intrunesti conditiile, in alte 5 luni primesti viza. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)

Zisei sa destind atmosfera (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Neith
post Sep 4 2008, 11:15 PM
Post #763

Musafir

Lasa bre, in ritmul asta mai bine ma duc in america, ajung mai repede (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
claudia_electra
post Sep 5 2008, 09:05 AM
Post #764

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

hai ma ca e fata serioasa, mie imi place de ea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
angeldust
post Sep 5 2008, 09:53 AM
Post #765

Musafir

Mai fetelor, sa nu ma credeti dusa cu pluta, dar pe bune ca am motive intemeiate pentru toate conditiile puse.
La inceput am acceptat si useri care au inceput sa posteze in fortza in primele saptamani, le-am dat accept la grup, apoi au disparut de tot de pe forum. Si io am ramas sa fac curat dupa ei, sa sterg conturi, sa editez albume. Not fair.
Ideea e ca forumul e forum si grupul e grup. Grupul e numai pentru userii considerati "de-ai casei", aia care sunt eu convinsa ca s-au integrat pe aici, ca nu se plictisesc dupa 3 saptamani si dispar, userii despre care stim si noi cat de cat una-alta.
Si daca tot am avut persoane care s-au trezit cu poza prin ziar e si in interesul vostru sa aiba cat mai putina lume acces la grup.

Asa ca Neith, putintica rabdare si o sa vezi ca merita asteptarea (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Neith
post Sep 5 2008, 10:14 AM
Post #766

Musafir

Astept, nu ma grabesc nicaieri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Dar am eu impresia ca pe unele o sa va vad mai degraba in realitate decat in poze.

+Quote Post
angeldust
post Sep 5 2008, 10:18 AM
Post #767

Musafir

Da, daca esti din Bucuresti...poti sa te autoinviti linistita la urmatoare intalnire a fetelor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Numa bine daca te intalnesti cu "sfatul batranilor" in realitate atunci primesti si accesul la grupul cu poze. Ca merge si cu "recomandare" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Neith
post Sep 5 2008, 10:22 AM
Post #768

Musafir

Chiar planuiam deja sa ma autoinvit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Numai sa se specifice data si locatia sa stiu daca sunt disponibila...

+Quote Post
scorpirescu
post Sep 5 2008, 09:52 PM
Post #769

Musafir

scorpirescu cu cine se intalneste? hm? (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

+Quote Post
Girlish
post Sep 5 2008, 10:07 PM
Post #770

Dependent

Group: Dependent
From: Cluj-Napoca
Member No.: 231

cu mine

+Quote Post

96 Pages V  « < 75 76 77 78 79 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 22nd June 2025 - 09:55 PM