![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
U-ha!!! Cat pe ce sa cred ca eram singura din Cluj p-aci. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pare bine de cunostinta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
scuze...stiu ca nu'i locul potrivit...dar tot aud pe aici de "pune poze pe grup" imi puteti spune unde e?unde gasesc sa vad/pun si eu poze?
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cei care vor sa se uite la noi ca la vitrine trebuie sa aibe minim 100 de posturi si minim o luna vechime,
Matale ai 3 posturi si 2 zile. Si ATENTIE MARITA PE UNDE POSTEZI, CA NU MAI MUT POSTURI, CI LE STERG DIN PRIMA.Si nu ai capatat accept. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
angel a creat grupul ca sa vizualizam niste nick-uri cu care povestim de ceva vreme, deci ne stim in virtual destul de bine
zau daca inteleg de ce ar vrea o necunoscuta sa priveasca la alte necunoscute cu care deocamdata nu are nici in clin nici in maneca |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
It's human nature (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Instinctul de peeping Tom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Diana crezi ca ai putea sa faci un Announcement care sa apara in fiecare subforum legat de grupul cu poze? Ca pe bune, io m-am saturat. Nimeni nu citeste topicul asta inainte sa ceara accept si apoi se mira de ce nu l-au primit. Ar fi dragut un announcement in care sa se explice regulile pt grupul cu poze. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Fac in seara asta.
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Master, ai o fetita foarte frumoasa !!!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Multumesc, Strumfita.
This post has been edited by Master of Norules: Sep 10 2008, 08:38 AM |
|
|
![]()
|
|
Am reust sa pun anuntul. Scuze de intirziere!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am pus 16 poze pe grup (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cand mai am timp(foarte posibil azi, mai pun) Mi.e frig (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:32 PM |
|