![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Am pus pe grup poze din delta.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ptiu ! Sa nu te recunosc.
Culoare noua la par, freaza noua, bluza aia verde mortala. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Albi motociclista, arati foarte bine in piele (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, imi place noul tau look.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si eu sunt incantata de noua freza.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bre, da' mie de ce nu-mi zice nimeni ca zimtata are perul scurt acum? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Ma tot chioram la pozele alea in grup dupa una cu parul mai lungut. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca ma luat pozele de la sfarsit spre inceput.
Iti sta foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte bine iti sade Szi!!! Super schimbare! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Multumesc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Apropo, daca vreti sa o vedeti pe ex-sefa mea, e babatia in bluza bleu si cu parul scurt, ondulat.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar voiam sa te intreb care-i sefa (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Aia cu tigara-n mana din ultima poza? Hai ca nu mi se pare chiar babataie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Ma rog, nu e babatie, are doar 50 de ani. Dar la varsta ei umbla cu chilotii scosi peste pantaloni si cu burta goala. Bleah!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincer, nu prea-si arata varsta. Daca era mai isteata oleaca, chiar ca nu-ti mai pasa cum se imbraca. Fiecare are oglinda acasa si putere de a discerne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sa va spun eu ca am o colega de 64 de ani, careia ii dai vreo 54, dar e spirt, adica la punct cu toate noutatile. Are o energie ceva de speriat si-i merge si mintea. Toata stima pentru ea. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 03:24 PM |
|