![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
foarte curat in grupul nostru, asa de curat ca albumul meu disparu (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-a disparut! e pe pagina a 2-a.
Interesant noul aranjament! Imi place (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
oh, me blind, credeam ca e doar o pagina (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai eu n-am umblat la nici un aranjament (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Cred ca este o schimbare a la yahoo, ca nici nu stiu de unde se pot aranja altfel (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Oricum, arata ca naiba (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
am impresia ca nu mai sunt in ordine alfabetica...
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
par aranjate ordine cronologica.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu tot astept poze cu Empty, ca ne-a promis, dar nu am vazut nimic deocamdata (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Da' cred ca in ordine cronologica sunt, ca eu is ultima si mi-am facut din nou contul nu de mult.
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ia uite pe unde s-a plimbat Fluturelul, prin Edinburgh, la o zvarlitura de batz de mine!
Bebe-ul lui Altheea e tare scump, sa ii traiasca si sa fie sanatos tun! Nici nu zici ca e nou nascut, e maricel. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut si eu pozele cu bebe Davidut. Am lacrimat. Sa-ti traiasca Althe!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 01:53 PM |
|