![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Angel, o sa pun pozici cu mine...am scris explicatia la topicu` cu Monti ...scuuuuze de intarziere...ma bucur sa vad ca sunteti nerabdatoare sa ma vedeti...ca si Fanny mi-a "reamintit" (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am reusit sa pun si eu 3 poze de la nunta, de ieri.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai mai ce graviduta draguta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Si ce shod e al tau cu papion (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pe mine ma distreaza papionul la barbati si cravata ma deprima (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu si piticii mei deh (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Roxana, imi place rocgita ta de mor (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ce frumoasa ai fost, Rox (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) !
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai mai fetelor ca exagerati (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am fost mandra de al meu, mai ales ca el si-a ales camasa cu pricina. Angelu' ala-i papion din ala muncit 30 de min sa iasa asa. Am crezut ca ma urc pe pereti asteptandu-l. Era sa pierdem valsul de deschidere a nuntii din cauza papionului lui. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Arati superb, Roxanico! Lasa ca asa-i cu un papion legat acasa, 30 minute nici nu-i mult!
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aprob, intaresc si vreau sa subliniez si eu : arati brici si rochita si pantofii sunt la marele fix Roxa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
bulina |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
va pusai si io poza de ochelarista serioasa
This post has been edited by bulina: Oct 22 2008, 12:11 AM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi ai exact aerul acela aparte pe care-l au femeile gravide. Luminezi din interior. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
bulina (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) place-mi |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 10:17 AM |
|