![]() |
![]() ![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vazut si eu in sfarsit poze cu Empty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Foarte simpatica si pozele f funny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
danutza_ta2000
QUOTE llklkgv -Asta nu e un mesaj de aderare la grup. Plus ca nu indeplinesti inca nici o conditie de a adera la grup. Cerere respinsa. QUOTE Pentru a avea acces la GRUPUL DE PE YAHOO unde membrele eLady.ro isi posteaza fotografiile, trebuie sa indepliniti doua conditii:
- sa fiti membru pe forum de cel putin 1 luna - sa aveti mai mult de 100 posturi pe forum Cine nu indeplineste aceste doua conditii, NU primeste accept pe grup. Nota: Ne rezervam dreptul de a refuza inscrierea in grup a anumitor membre. Ce trebuie sa faceti ca sa primiti acceptul: - Cand faceti cerere pentru a adera la grup, precizati OBLIGATORIU ce username aveti pe forum. Cererile care nu indeplinesc aceasta cerinta sunt refuzate din start! - Dupa acceptarea in grup, aveti 24 de ore la dispozitie sa postati fotorafii cu voi (foto clare, nu poze din care nu se intelege nimic!) In caz contrar, userul care nu a postat fotografii pierde accesul la grup! Toate acestea se fac pentru a proteja oarecum identitatea fetelor care au pozele puse pe grup, deci va rugam sa fiti intelegatoare si sa va conformati ! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Asa imi zice cand vreau sa vad poze
Action failed (IMG:http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/yg/img/ui/warn.gif) Unmarsh the xml response failed. Error code : 107 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, asa-mi apare si mie Albi!
Apropo de poze, trebuie s-o felicit din tot sufletul pe Marbella al carei fiu a avut performante deosebite. Am apucat sa vad acum 2 zile pozele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar Danutza are probleme cu tastatu'? Oricum e clar ca nu indeplineste conditiile, dar macar asa de bun simt sa se recomande cand vrea acceptul pe un grup. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si la mine e aceeasi eroare.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Multumesc ca mi-ati permis sa intru pe group! Am pus si eu cateva poze.
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cu cea mai mare placere. Abia astept sa te vad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
P.S. Doamne, cit esti de dulce! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun venit in grupul nostru Janis! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mie mi se pare dulce si f tinerica.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
multumesc:) cred ca tinerica o sa raman eu toata viata, pentru ca imediat fac 23 de ani, si arat de 16-17....
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
vazut si eu pozele, mumoasa foc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 05:52 AM |
|