![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Super pozele Clau si super si viitorii parinti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Ce peisaje superbe sunt in Jamaica.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Multumim, Carla tocmai face basicute prin burtica :-). Am scris la "Cuba", sa nu ma bateti pentru ce am spus acolo...de Jamaica promit sa ma ocup intr-una din serile urmatoare, acolo am si poze fara mocuta noastra in ele si merita povestit putin.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Abia acum am apucat sa vad si io pozele noi.
Clau erai tu frumoasa si inainte dar se pare ca e adevarat ca sarcina face ceva minuni asupra femeilor, pentru ca acum pur si simplu radiezi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bulina esti o curajoasa din punctul meu de vedere, eu, crescuta in globul de cristal si friguroasa in draci cum ma stiu nu m-as incumeta in veci sa ma avant prin tinuturile alea. Scorpi, peisajele sunt absolut superbe, chiar pe gustul meu asa. Kary trebuie sa recunosc ca cel mai mult m-am benoclat la poza cu voi doi impreuna si desi abia am deslusit ceva, se vede clar ca esti toata topita si el pare asa mandru cumva si sigur pe el. That's so nice, vreau si eu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angelita, Antarctica pe timp de vara este cu temperaturi intre 0 si 12-14 grade si nu bate vantul...Este absolut superb, soarele te arde pe fata si stai intinsa pe zapada cu ochii pierduti in albastrul perfect al apei din jurul icebergurilor.
In Canada cand am revenit erau -15 grade si mai si batea un vant de te rupea.... Asa ca... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
eu am fost rasfatata, am vazut ceva mai multe poze din excursia bulinei. Pe scurt: atata splendoare iti taie rasuflarea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Claudia sinteti niste simpatici si pozele sint tare faine la fel si poze de la kary iar cea in care sta mulata de boyfriend e adorabila (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am uitat la pozele lui walpu. Doamne fata ce frumoasa poti sa fii. I am speechless!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Vazut poze!
Bulina, parca pozele tale sunt luate de pe discovery (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Roxi imi place bluzica ta roz! si tu esti o frumoasa! si burtica asemenea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cat de dulci sunt pinguiniiiiii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Bulina, absolut superb, fara cuvinte!
Roxi, esti o mamica frumoasa foc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Clau, asa exotice sunt pozele tale, me likes it. Iar burtica ta in devenire este dulce (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Beeeeeeyyyyyyyyy ce fain poate fi din poze in Jamaica si Cuba daca fac abstractie ca in Cuba inca e regim totalitar mi-ar place sa stau asa vre-o juma' de an pe acolo pe una din plaje. Plus ca in Europa iarna acolo plaja, soare, apa mi se pare asa un fel de Neverland. Tare frumos. Mie imi place o poza tare aia cu hibiscusi parca, sunt asortati cu rochia.
This post has been edited by Master of Norules: Jan 18 2009, 07:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 07:01 PM |
|