![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , nici nu ai idee cat de mult astept sa vad prima pozei a Sarei la lumina soarelui pe Elady
Cat despre celelalte poze, am ramas fara cuvinte. Visez si eu sa ajung prin astfel de locuri sau macar pe aproape (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Bulina puteai sa mangai pinguinii aia frumosi? Vre-o 2 din pozele cu pinguinii parca sunt din desene animate. Ce frumos e ghetarul din ultimele poze.
Pun si eu cateva poze din vacanta de iarna si una cu tunsoarea. Aia cu tunsoarea o las cateva zile si o sterg ca ma enerveaza tare sa-mi fac poze asa din fata in prim plan. This post has been edited by Master of Norules: Jan 19 2009, 02:01 PM |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
MoN, nu aveai voie nici sa-i mangai , nici sa le dai de mancare sau orice altceva... Noi eram invadatorii habitatului lor...
Ne-am desinfectat cizmele la debarcare si apoi la imbarcare. sa nu le ducem boli si sa nu luam boli. La un moment dat m-am asezat asa pe plaja in fund si am stat si i-am urmarit. Vin la tine, te studiaza super simpatici. Dar pe una din insule putea de numa- a gainat desigur. I-am certat ca nu sunt educati si nu au facut si ei un dus stiind ca au musafiri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Focile in schimb sunt niste artiste, in momentul in care se prind ca sunt studiate si fotografiate incep sa pozeze, fotomodele nu alta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Pai au si forma aia sinuoasa a corpului focile le permite configuratia sa fie fotomodele.
Cica pinguinii au tendinte de gay si unii chiar sunt am vazut un reportaj la TV, da' sunt atata de frumosi, ce fain ca ati stat si i-ati admirat in toata splendoarea lor. Haioasa tare poza in care unca 2 pinguini unul dupa alta si cea cu cei 3 pinguini, unul cu ciocul in sus zici ca danseaza melodia aia a lui Bob Sinclar Everybody dance now. Esti o fericita ca i-ai vazut in mediul lor natural. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) faza cu gainatul, cre' ca v-ati tulit repede de acolo. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Mai Bulino, tu esti de-a mea, te-am vazut purtand coltari (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Cand facem un munte? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pup fete frumoase. |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sara este o dulce, sa va bucurati de ea, desi stiu ca o faceti !!! si noi alaturi de tine.
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, iertare! Nu am vazut pana acum invitatia pe munte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Desigur, daca s-ar potrivi nu as zice nu... Am citit de fatuca ceea romanca, 12 sau 14 ani de se catara cu tatal ei peste tot prin lume. Bravo parintilor!!! (imi scapa numele acu') LE: Crina Popescu ca mi-adusai aminte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by bulina: Mar 12 2009, 04:13 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Foarte bine iti sta cu noua tunsoare, Dr wise!
Am pus si eu citeva poze. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ptiu sa nu va deochi! Frumosi sunteti amandoi, si fericiti!
Rochia e superba! si se vede ca erai emotionata toata si el la fel! Sa fiti fericiti pana la adanci batraneti! Si tu Doftoreaso, iti sade bine in verde, te-ai pregatit bine pentru St. Patrick! Hai ca daca tot am avut ceva vreme, am pus si eu ceva poze din conced (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Foarte frumosi amandoi! Sa fie intr'un ceas bun Scumpic (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:00 PM |
|