![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sa fiti fericiti, Scumpic! Casa de piatra!
3A, superb resortul unde ati "campat". (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Asa e Fanny, si mie una mi s-a parut asa ciudat sa fiu intr-un peisaj ca cele de le-am vazut la TV...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Multumesc!
Foarte frumos la tine in vacanta 3A! Si tare bine ai iesit in poza aia cu ochelarii pe cap. Ai ochii verzi? de fapt si in costum de baie, ai un corp super! o sa mai pun si eu ca mai am multe din Charleston unde am fost 2 zile "de miere" si apoi alte 2 zile la un hotel pe insula. Inca nu le-am pus in photobucket. This post has been edited by scumpic: Mar 15 2009, 09:39 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Poza aia imi place si mie cel mai mult! Da, sunt verzi-albastrii. Mi-a facut-o fi-miu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Eh, m-am facut grasunica...ar trebui sa mai dau jos vreo 3 kg... Pai poti sa le descarci direct de pe comp. tau acolo pe lista, nu trebe sa le ai in photobucket. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Oauuuuuuuuu ce loc fain 3A, unde ai fost in vacanta. Eu zic ca iti sta bine la fata, ca te-ai facut grasunica si la corp nu se prea observa. Cand erai mai slaba, parca erai putin trasa la fata. Ce culoare faina ai la ochi. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Scumpica pare tare fericita si sper sa fie asa a la long. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, ce domn bine ti-ai luat! Sa va dea Domnul numai bune!
3A, poza aia la aeroport chiar ca-i reusita de tot. |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cu asta ma "linistesc" si eu Monule, ca la fata imi sta mai bine, si doar aia se vede mai des decat restul (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Am fost in Mexic. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
3A, iti vazui si eu costumul de baie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Faine locuri, sa-ti fie de bine! Poza din aeroport este foarte reusita, intr-adevar. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) In rest, si eu ca tine. Macar arat bine la fata, cand creste fundul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Scumpic, imi place ca sunteti o pereche potrivita. Sa dea Domnul sa fie intr-un ceas bun! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 16 2009, 04:58 AM |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hihi eu acum m-am prins ca 3A si scumpic au acelasi prenume si ma gandeam ca pesemne s-au casatorit niste prieteni de-ai lui 3A si-au facut ceremonia in Cuba (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
casa de piatra scumpic 3A ce ochisori furmosi ai (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ce tare Cleo!
Multumesc, fetelor! 3A, ai dreptate le pot pune de pe computer direct, hai ca m-am zapacit de tot. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 02:43 PM |
|