![]() |
![]() ![]() |
![]() |
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce bine arata Pink in poze! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Eii, ce bebe frumos, si ce bine iti sade cu printesa in brate! Dormea de n-avea treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetele, am pus si eu ceva poze pe grup (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
M-am bucurat sa va vad (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Ce picioare frumoase si zambet dulce (de asta parca ti-am mai zis) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) .
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/thanks.gif) multumesc, Am vazut prin ce locuri frumoase ai fost, cuba, jamaica (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Ai fost superba la nunta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Am vazut si eu poze.
Pizigoi, foarte frumoasa. Kary tare bine aratati voi doi. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Pitzigoiule, semeni cu Mandy Moor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Am vazut si eu Pizigoiul lung si siluet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pink, esti tare frumoasa cu parul asa, mai lungut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O gramada de poze noi pe grup! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
kary, chiar ca sunteti doi frumosi!
scumpic arata in poza aia pe leagan ca o pitica langa sotul ei, uriasul. Si doar nu-i asa mare diferenta de inaltime dintre ei. Pitzigoiul frumos a fost la Barcelona, si la Parcul Güell. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nici mie nu-mi place deloc scortisoara in cafea sau dulciuri. In mancaruri picante, da. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , nu la inaltime e diferenta, ci la latime. E grasun, se chinuie sa mai dea jos, dar merge greu, na.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 07:34 AM |
|