![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ce draguta e Bookaholic! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
PS: sper sa ne arate si pe public matzele (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bun venit Book in grupul de pe yahoo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Subscriu la ce a scris Fanny.
Am visat eu sau am vazut la un moment dat poze pe grup si cu Deedee? Au disparut de acolo? |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Multumesc suteti foarte dragute. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Nu prea am poze multe cu mata mea, dar cand o sa am timp o fac si pe ea vedeta. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Ups, acum imi dadui seama. Primul pisic nu e al meu, doar il dragalaseam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Foarte draguta Bookaholic a noastra!
This post has been edited by Altheea: Apr 18 2009, 09:17 AM |
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
M-am holbat si eu pe la pozicile voastre, sunteti foarte dragute. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Am remarcat la Angel ca-i sta supar bine cu parul saten si tuns asa cum e in poza cu rochia aia alba cu negru. Arata foarte rfinata si eleganta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si pisica lui Fanny e bestiala!!! Altheea si tu esti o draguta, imi place cum iti sta imbracata sport, in tricoul ala roz. (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) Bebele e al tau? Vai, si nu pot sa nu remarc ochii lui Walpu, sunt superbi! Parca ar fi ai gheisei din memoriile unei gheise (si cum ii descrie in carte, si ca i actritei). |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tocmai ce-am pus poze cu el, la "animalute".
Trebuie sa fac rost de acumulatori pentru aparat, caci am ajuns nu-l mai folosesc deloc. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Da, Book, bebelul meu este in poze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Acolo era mititel, acum este baiat mare de 6 luni jumate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Vino cu poze doveditoare sa vedem cat a crescut strengarul! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Ghemotoc, bine-ai venit pe grup! Asteptam sa-ti vedem zambetul! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Pesca, ce falcute are finul! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sa fie sanatos si sa va aduca (voua si parintilor) multe bucurii! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Multumesc de accept (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am pus deja 2 poze (doar atatea am la mine la serviciu) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 02:27 AM |
|