![]() ![]()  | 

| bulina | 

Apr 30 2009, 07:04 PM

| 

| 

Musafir  | 

bravos ghemotoc:) prima poze e super:) 

447 sunt metri, nu etaje (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)  | 

| 

| 
	|
| pescarush | 

Apr 30 2009, 07:08 PM

| 

| 

Musafir  | 

Fanny, multumim. E tare dulce, asa bine l-am smotocit cu totii.  (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)  Taaare demult n-am mai "manevrat" asa puiut mic: imbracat, dezbracat, facut baita. Ce mai, am avut fun si eu.  (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)   

Ma duc s-o vad si eu pe ghemotoc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) P.S. Vazut ghemotoc, placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar unde-s slaninutele de care te plangi? Ca eu nu le vad. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 30 2009, 07:14 PM  | 

| 

| 
	|

Apr 30 2009, 07:08 PM

| 
	|
| 

Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055  | 

Hihihi, si mie-mi place poza cu catelul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)  In privinta celeilalte, inaltimea e ametitoare -indiferent in ce-am masura-o.

| 

| 

| 
	|

Apr 30 2009, 07:13 PM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663  | 

Mie mi-a placut baiatul de la bar! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  Si finutul e un dragut, sa va traiasca! 

Vazut si pe Ghemotoc! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) This post has been edited by scumpic: Apr 30 2009, 07:29 PM  | 

| 

| 
	|
| pescarush | 

Apr 30 2009, 07:15 PM

| 

| 

Musafir  | 

Scumpic, sa-i fi vazut la un moment dat pe toti copiii (vreo 9 la numar) aliniati la bar.  (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)   Radeam cu sotul lui vara-mea, ca ofereau asa "show" pentru cei care intrau in restaurant.  (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)   Oricum, ei au avut fun, si chelnerii impreuna cu ei.  (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 

| 

| 

| 
	|

Apr 30 2009, 07:20 PM

| 
	|
| 

Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691  | 

Pescarush, 

Grasimile sunt pe sub geaca... dar tu pe unde ti le ascunzi? Bulina, greseala mea, sunt metri nu etaje... dar la inaltimea aia nici nu mai poti gandi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Frumoase poze aveti toate!  | 

| 

| 
	|
| pescarush | 

Apr 30 2009, 07:29 PM

| 

| 

Musafir  | 

Ghemotoc, ale mele s-au topit.  (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  Eu votez cu Monti de aproape 3 ani.

| 

| 

| 
	|
| angeldust | 

Apr 30 2009, 10:23 PM

| 

| 

Musafir  | 

ghemotoc, in prima poza nu, dar in a doua pe bune de nu semeni cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)  Bine ai venit pe grup  (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) 

| 

| 

| 
	|

Apr 30 2009, 10:57 PM

| 
	|
| 

Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691  | 

Acum m-am uitat si ai dreptate... sper insa numai sa nu ai si zilele mele de blonda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 

| 

| 

| 
	|
| pitzigoi | 

Apr 30 2009, 11:03 PM

| 

| 

Musafir  | 

Ghemotoc, bine ai venit pe grup!  ce scumpic e catelul, ce rasa e?

| 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 03:46 AM | 
|    
 |