![]() |
![]() ![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
bravos ghemotoc:) prima poze e super:)
447 sunt metri, nu etaje (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, multumim. E tare dulce, asa bine l-am smotocit cu totii. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Taaare demult n-am mai "manevrat" asa puiut mic: imbracat, dezbracat, facut baita. Ce mai, am avut fun si eu. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ma duc s-o vad si eu pe ghemotoc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) P.S. Vazut ghemotoc, placut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Dar unde-s slaninutele de care te plangi? Ca eu nu le vad. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) This post has been edited by pescarush: Apr 30 2009, 07:14 PM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Hihihi, si mie-mi place poza cu catelul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) In privinta celeilalte, inaltimea e ametitoare -indiferent in ce-am masura-o.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Mie mi-a placut baiatul de la bar! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si finutul e un dragut, sa va traiasca!
Vazut si pe Ghemotoc! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) This post has been edited by scumpic: Apr 30 2009, 07:29 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, sa-i fi vazut la un moment dat pe toti copiii (vreo 9 la numar) aliniati la bar. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Radeam cu sotul lui vara-mea, ca ofereau asa "show" pentru cei care intrau in restaurant. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, ei au avut fun, si chelnerii impreuna cu ei. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Pescarush,
Grasimile sunt pe sub geaca... dar tu pe unde ti le ascunzi? Bulina, greseala mea, sunt metri nu etaje... dar la inaltimea aia nici nu mai poti gandi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Frumoase poze aveti toate! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, ale mele s-au topit. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu votez cu Monti de aproape 3 ani.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
ghemotoc, in prima poza nu, dar in a doua pe bune de nu semeni cu mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ai venit pe grup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Acum m-am uitat si ai dreptate... sper insa numai sa nu ai si zilele mele de blonda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ghemotoc, bine ai venit pe grup! ce scumpic e catelul, ce rasa e?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:33 PM |
|