![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 276 Joined: 19-January 09 Member No.: 5,691 ![]() |
Multumesc de urari si complimente (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Cutu meu e un labrador ciocolatiu - in poza aia avea numai vreo 3 luni - acum are 18 saptamani si vreo 17 kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (ajunge cam pe la vreo 30 de kg) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumoasa este Carla, felicitari Clau. !!!!
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
E o scumpa! Imi vine s-o mananc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Are trasaturi f frumoase. Sa-i dea Dzeu multa sanatate si noroc!
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti traiasca Clau (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Doaamne eu inca ma uit si ma minunez cum de femeile pot face mogaldete mici mici. Da,sunt retardata stiu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Sa-ti traiasca, sa se faca mare, frumoasa si desteapta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Moama ce buze are (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Clau, poza aia in care o alaptezi e de pus in rama (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si mie imi place tare poza aia. Eu n-am alaptat-o pe Sara pana acum in acea pozitie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Clau, este superba! are o gurita asa de frumos conturata! si eu ador pur si simplu poza in care o alaptezi! superbe amandoua! snif..mi-au dat lacrimile.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si pe mine m-au emotionat pozele cu clau si scumpetea aia mica..
Vreau si eu un bebe ! da` mai incolo, sa mai crestem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa-ti traiasca, clau, sa fie sanatoasa si ea si mami, si sa-ti aduca numai si numai bucurii ! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif) multumim din inima, si mie imi place mult poza aceea cand e la san, dar mi-era un pic jena ca sunt eu cam despuiata in ea. insa voua v-o arat, pe urma le sterg.
gurita mi-am dorit mult sa o ia de la sot, si se pare ca fu tare ascultatoare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) . |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Ce despuiata femeie? Mie una o femeie care alapteaza nu mi sepoate parea in nici un caz despuiata sau vulgara sau chestii din astea!
E pur si simplu ceva mult prea tare!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th June 2025 - 09:08 PM |
|