![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Claudia draga, sa-ti traiasca comoara!
E o frumoasa si are un zambet seducator! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E asa de dragalasa in poza in care zambeste! Ptiuu, sa nu-i fie de deochi! Mie-mi plac foarte mult pozele in care o privesti, iti radiaza fata de fericire. Felicitari! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, m-ai pus pe ganduri. Trebuie sa-mi fac si eu o poza cu picea la san, ca n-am. O sa vezi tu ca pe masura ce se mareste, e din ce in ce mai fericita cand o pui la san.
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai cat e de tare, are in unele poze asa o moaca parca ar zice "ia bahhh lasati-ma in pace domle, de poze imi arde mie acu?" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Sunteti doua frumoase! Imi place tare cum o tineti pe Carla, eu eram o sperioasa si-l tineam ca pe un bibelou si numa' pe spate, mi-era teama sa nu se rupa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Este ca o jucarie mica si haioasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Are trasaturile foarte bine conturate pentru o bebita de doua saptamani! Pup fetele! Aaa, am si eu cateva poze haioase cu David la san, facute cu mobilul. Rad tare cand le vad. This post has been edited by Altheea: Jun 9 2009, 08:46 PM |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clau, sa fiti sanatoase!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E o scumpete (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Imi place de mooor poza in care zambeste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 02:53 PM |
|