![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Eu cred ca sunt clepsidra... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pe mine nu ma avantajeaza deloc talia inalta! Si contrar a ceea ce se spune, nu cred ca avantajeaza persoanale nu foarte inalte! Pe o persoana inalta intr-adevar arata foarte sexi, evidentiaza lungimea picioarelor, pe mine arata doar ridicol!! |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
da, si eu sunt mica si clepsidra si cu picioare scurte si coapse groase (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) acopar o multime de categorii
pantaloni cu talie joasa clar nu pot sa port, dar cum spune si sweet, nici prea inalta nu mi se pare ok, am o fusta din asta si n-am avut curajul sa ies cu ea din casa, mi se pare ca arat ca un om de zapada facut din doua bile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
afobia: inainte - Posh and Becks, acum - Scarlet Johansson (reclama la Reebok) in avatar. Deocamdata raman cu ea...nu sunt eu, nici pe departe, mi-a placut doar cum arata in poza asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu nici inainte n-am purtat blugi cu talie joasa, am doar o pereche luati pentru ca imi placeau cum vin pe picior. Faza tare: m-am dus sa imi iau odata o rochita de nunta si eram in top (nu scurt) si blugi...imi da tanti o masura mai mare cred cu vreo doua numere (in partea de sus) si cand o iau pe mine si ii zic sa imi dea una mai mica, ea de colo: Ma scuzati, pareati mai grasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta ca sa vedeti ce inseamna haine avantajoase sau nu. Acum ca ma uit mai bine, tipul para are umeri ingusti, nici asa nu e chiar bine, dar nici clepsidra nu merge...ma "duc" sa ma uit la colectii pe site. This post has been edited by ioannaraluka: Feb 8 2008, 11:09 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 609 Joined: 18-December 07 From: Romania Member No.: 2,859 ![]() |
mersi , ioannaraluka (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 04:51 AM |
|